Да имаш високо самочувствие често е приемано като отрицателна черта

...
Да имаш високо самочувствие често е приемано като отрицателна черта
Коментари Харесай

7 съвета за по-високо самочувствие, за да пленявате мъжете

Да имаш високо самочувствие постоянно е одобрявано като негативна линия у хората. Но в случай че то е с покритие, няма нищо неприятно да вярвате в себе си и да цените това, което сте. Това ще се отрази позитивно във всеки аспект от живота ви, в това число и на любовния фронт. Мъжете се впечатляват от дами които са самоуверени и знаят какво желаят, както и по какъв начин да го реализиран.

 7 съвета за по-високо самочувствие, с цел да пленявате мъжете

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW  

Затова ви предлагаме някои препоръки за по-високо самочувствие, които ще ви оказват помощ да плените представителите на мощния пол, а и да се чувствате добре в кожата си:

Миришете добре на всички места

Страхотно ухаещите аромати постоянно ви карат освен да изглеждате, само че и да се чувствате привлекателна. Използвайте ароматни овлажнители за тяло и парфюми, които оставят лъх на вашето чаровно наличие, без значение къде отивате и около кого минавате. Това ще ви накара да се чувствате по-уверена и ще ви притегли и повече внимание.

Носете облекла, които акцентират преимуществата ви

Ако имате такива, не се тормозете или неудобно да ги демонстрирате. Когато ви оценят за ласкавите ви активи, това ще ви накара да се почувствате по-привлекателна и с по-високо самочувствие. И въобще, за какво би трябвало да го криете? Ако имате страхотни гърди, покажете ги, в случай че желаете, само че със жанр. Имате дълги крайници? Не ги крийте всеки ден. Усмивката ви е чаровна? Показвайте я по-често. Просто не се срамувайте да бъдете това, което сте.

 високо самочувствие 7 съвета за по-високо самочувствие, с цел да пленявате мъжете

Не бъдете разсъдливи

Може би са ви учили, че е по-добре да сте срамежливи и наивни, в сравнение с да сте открити и осведомени. Но в случай че желаете да се чувствате уверена и с по-високо самочувствие, не бъдете внимателни или неоправдателни във връзка с любовните ползи на другите хора. Имайте отворено схващане, когато става въпрос за фамилиарност, и ще се наслаждавате доста повече на любовните си прекарвания.

Овладейте изкуството на зрителния контакт

Ако желаете хората да виждат вашата прелест и да демонстрирате високо самочувствие, би трябвало да сте подготвени да вперите взор в оня симпатяга насреща. Научете изкуството на съблазнителния и флиртуващ зрителен контакт, когато флиртувате или разговаряте с различен прелъстителен човек. Това ви кара да изглеждате по-уверени в себе си, даже и да не говорите мръсотии или да не давате да се разбере, че имате поради това.

Излезте на открито вечер

Често се забавлявайте и не се замисляйте дали някой ви гледа. Забавлявайте се и бъдете в центъра на вниманието, където и да се намирате. Когато сте въодушевени да се забавлявате, това ви прави по-привлекателни и мечтани, без даже да се стараете. А това последователно ще ви донесе и по-високо самочувствие.

 високо самочувствие 7 съвета за по-високо самочувствие, с цел да пленявате мъжете

Бъдете естествени

Това не са осемдесетте години на предишния век. Голямата коса, прекомерно модерните тоалети и крещящият грим не са тъкмо най-модерните визии през днешния ден. В момента всички като че ли се стремят към убеждението „ по-малко е повече “ и същото може да се каже и за външния тип.

Бъдете естествени, без да изглеждате небрежни. Не е належащо да прекалявате с грима, с цел да изглеждате привлекателни. Просто намерете своята среда и виждайки резултатите, ще придобиете по-високо самочувствие за себе си.

Положете не толкоз явни старания

Независимо дали става въпрос за пет минути в магазина за хранителни артикули или за ден, изпълнен със срещи, положете старания за външния си тип, само че не прекалявайте с тях. Срешете косата си, коригирайте облеклото си, с цел да сте сигурни, че ви стои добре през целия ден, дъвчете дъвка за пресен мирис, оскубете веждите си, изгладете бръчките по ризата си и вложете малко старания, с цел да се облечете елегантно и съгласно случая.

Първите усещания значат всичко, а едно просто ревизиране е повече от задоволително, с цел да каже на някого дали се грижите за външния си тип.

Както виждате, да имате високо самочувствие не се реализира от през днешния ден за на следващия ден, само че работейки върху дребните неща, последователно ще се доближавате до крайната цел.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР