Да имаме малък дом не е присъда, а повод да

...
Да имаме малък дом не е присъда, а повод да
Коментари Харесай

Малкото е много

Да имаме дребен дом не е присъда , а мотив да развихрим въображението си. Ограниченото пространство може да се употребява задоволително ползотворно, в случай че знаем тъкмо по какъв начин. В противоположен случай, и мезонет да имаме, отново няма да успеем да не му се насладим оптимално.

Има няколко съществени трика, които би трябвало да спазим, с цел да създадем дребните пространства оптически по-големи. На първо място са стените в светли цветове. Следват мултифункционалните мебели и скритите пространства за предпазване на движимости.

 Снимка 332868

Лавиците с книги и други такъми не е належащо да бъдат на равнището на очите, изключително в случай че не посягаме към тях всекидневно. Добър вид е да намерят своето място над шкафа с тв приемника или над прозореца .

Така постоянството по-долу няма да се стеснява. Е, да, бърсането на прахуляк ще е по-сложна задача, само че няма цялостно благополучие.

Декоративна бариера сред дневната и леглото ни също може да се използва като място за депозиране на движимости. Ако не сме почитатели на сгъваемите паравани, които също са добра концепция, можем да се спрем на дървена комбинация с загради.

Публикация, споделена от Merel (@accidental.tourist) на Юни 26, 2014 в 11:57 PDT

Вградените в стената кревати или тези, които се разгъват, също са топ попадения за дребни пространства. Друг вид е мястото ни за сън да бъде метър-два над земята. На втория етаж, без да има първи.

Под леглото може да сложим бюро или друго потребно кътче. А за кухнята ще ни би трябвало нова доза въображение и хрумвания. Пространството там най-вече се усеща, когато е дефицитно.

Публикация, споделена от Ⓐⓝⓝⓘ - Ⓖⓔⓡⓜⓐⓝⓨ (@ganzgewohnlich) на Яну 7, 2018 в 1:05 PST

Затова е добре да заложим на сгъваеми маси и столове . Малък ледник и миялна, както и пералня, сложени една над друга. Тенджерите и другата посуда се закача над масата или плота, с цел да не се нуждаем от десетки шкафове за складирането й.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР