Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е

...
Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е
Коментари Харесай

Как Ан Хатауей ще празнува Хелоуин

Да, да, Хелоуин наближава. Но до момента в който за нас той е нещо като нова мода, които някои харесват, а други не, в католическия свят празникът на Вси светии в действителност е значим.
 Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Хелоуин и един по-различен празник
По-различният празник на семейство Тръмп

Купон след карантина

Почти 11 месеца откакто роди втория си наследник, носителката на Оскар Ан Хатауей съумява да балансира сред актьорската си кариера, бракът с Адам Шулман и развъждането на двете им деца Джонатан (4 години) и Джак (11 месеца).

Когато преди няколко дни Ан гостува в шоуто Jimmy Kimmel Live, тя разкри с какви костюми ще се маскира нейното семейство: " Синът ни Джонатан обича кино лентата " Колите " и ще бъде Маккуин Светкавица, а татко му Адам ще е Док Хъдсън. Бебето ни Джак и без друго се катери върху всичко, тъй че ще бъде маймуна. Смятам, че ще го нося от самото начало, тъй че ще бъда дърво ", споделя тя.

on Oct 25, 2020 at 12:03pm PDT

В течение на диалога, Джими Кимъл насочи и лека провокация към нея. Той сподели, че неговото име и имената на братята и сестрите му стартират с буквата " J ", тъкмо както имената на нейните синове Джонатан и Джак.

А Хатауей му отвърна шеговито: " Ти да не предлагаш да се имам трето и да го кръстя Джими? "

След това тя продължи изцяло съществено: " Не знам дали ще имам още едно дете. Светът е в действителност заплашителен. В един миг си споделям " да, безусловно ", а в идващия светът ме плаши прекалено много. Мисля, че имам две здрави деца и това ме кара да се усещам в действителност ужасно. Така че - не, към момента не знам. "

Освен Ан разкри дребната неистина, която двамата с Адам поддържат пред Джонатан във връзка с това какво работи мама.

" Наскоро бях ангажирана с нов план ( " Вещиците " ), който изискваше да не присъствам за известно време. Преди това обаче трябваше да подготвим сина ни, тъй като нямаше да бъда вкъщи. Казахме му, че отивам да работя, а той спря, погледна ме надълбоко в очите и сподели: " Мамо, в библиотеката ли ще работиш? "

" Да, мама ще работи в библиотеката " отговорихме ние. И по този начин той счита, че аз съм библиотекар. А в действителност това е друга форма на описване на истории, тъй че ние ще поддържаме версията, до момента в който е допустимо ", съобщи People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР