Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е

Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е ...

Как Ан Хатауей ще празнува Хелоуин.


Да, да, Хелоуин наближава. Но докато за нас той е нещо като нова мода, които някои харесват, а други не, в католическия свят празникът на Вси светии наистина е важен.
Доналд Тръмп, Мелания Тръмп, Хелоуин и един по-различен празник
По-различният празник на семейство Тръмп

Купон след карантина

Почти 11 месеца след като роди втория си син, носителката на Оскар Ан Хатауей успява да балансира между актьорската си кариера, бракът с Адам Шулман и отглеждането на двете им деца Джонатан (4 години) и Джак (11 месеца).

Когато преди няколко дни Ан гостува в шоуто Jimmy Kimmel Live, тя разкри с какви костюми ще се маскира нейното семейство: "Синът ни Джонатан обича филма "Колите" и ще бъде Маккуин Светкавица, а баща му Адам ще е Док Хъдсън. Бебето ни Джак и без друго се катери върху всичко, така че ще бъде маймуна. Смятам, че ще го нося през цялото време, така че ще бъда дърво", споделя тя.

on Oct 25, 2020 at 12:03pm PDT

В течение на разговора, Джими Кимъл отправи и лека провокация към нея. Той каза, че неговото име и имената на братята и сестрите му започват с буквата "J", точно както имената на нейните синове Джонатан и Джак.

А Хатауей му отвърна шеговито: "Ти да не предлагаш да се имам трето и да го кръстя Джими?"

След това тя продължи напълно сериозно: "Не знам дали ще имам още едно дете. Светът е наистина страшен. В един момент си казвам "да, абсолютно", а в следващия светът ме плаши твърде много. Мисля, че имам две здрави деца и това ме кара да се чувствам наистина страхотно. Така че - не, все още не знам."

Освен Ан разкри малката лъжа, която двамата с Адам поддържат пред Джонатан по отношение на това какво работи мама.

"Наскоро бях ангажирана с нов проект ("Вещиците"), който изискваше да отсъствам за известно време. Преди това обаче трябваше да подготвим сина ни, защото нямаше да бъда у дома. Казахме му, че отивам да работя, а той спря, погледна ме дълбоко в очите и каза: "Мамо, в библиотеката ли ще работиш?"

"Да, мама ще работи в библиотеката" отговорихме ние. И така той смята, че аз съм библиотекар. А всъщност това е друга форма на разказване на истории, така че ние ще поддържаме версията, докато е възможно", предаде People.

Източник: lifestyle.bg