Да блокирате бившия ви партньор след раздяла може да изглежда

...
Да блокирате бившия ви партньор след раздяла може да изглежда
Коментари Харесай

Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви

Да блокирате някогашния ви сътрудник след разлъка може да наподобява изкушаващо, само че би трябвало да помислите дали това е най-правилното решение. Имате цялостно право на това, само че е доста значимо да не го вършиме под въздействие на страстите.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Затова, ето някои въпроси, които да си зададете, преди да блокирате някогашния ви:

Ядосана ли си сте?

Ако към момента сте ядосана, може да е елементарно да го ненавиждате. Изпращате скрийншотове на изявленията им на приятелите си и казвате злобни неща. Но това не е толкоз катарзисно, колкото си мислите. Най-доброто нещо, което можете да извършите, когато сте ядосани, е да го изкарате на открито по позитивен метод. Действането с ненавист към някогашния ви, а и въобще, единствено позволява негативност в живота ви.

Ревнувате ли?

Ако ревнувате от това какъв брой бързо продължава напред, диалозите с някогашния ви и визията на това няма да ви оказват помощ. Може да си мислите, че да знаете най-новото е добре, само че това не е по този начин. Продължаването напред е най-лесно, когато не следите живота му, тъй че да го блокирате може и да е добра алтернатива в тази ситуация.

 някогашния ви Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате някогашния ви

Опитвате ли се да го накарате да ревнуват?

Понякога желаеме да поддържаме връзка с някогашните си, с цел да се похвалим. Искате да публикувате убийствени селфита или да покажете какъв брой сте щастливи и изцяло наред. Това освен е дребнаво, само че и излишно. Изтъквате неистина и го карате да се усещат зле без причина. Освен това знанието, че се преструвате, единствено ще ви накара да се чувствате още по-зле. Разделили сте се, игрите са завършили. Блокирайте някогашния ви, с цел да не попадате в този капан.

Искате ли да разберете дали се среща с някого?

Ако се окаже, че търсите дали няма нови другари в обществените мрежи или преглеждате фона на фотосите им за индивида, с който смятате, че са флиртували, ще се побъркате. Блокирайте някогашния ви и освободете съзнанието си от този затвор.

Харесвате ли го като другар?

Понякога някогашният е някогашен, тъй като не се разбирате. Разбира се, сред вас е имало страхотна химия, само че в случай че нямате доверие и не ви е грижа за него, за какво да се мъчите да поддържате връзка? Ако не го харесвате за нищо друго с изключение на за фамилиарност, за какво да не блокирате някогашния ви? В случай обаче, че знаете, че сред вас няма да се получи, само че към момента държите един на различен, колкото и да сте засегнати първоначално, блокирането не е добра алтернатива.

 някогашния ви Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате някогашния ви

Искате ли да бъдете сърдечни?

Искате да се разбирате, тъй като имате общи другари с някогашния ви или работите дружно, или просто не желаете да има нещо огромно и грозно зад тила ви. Всичко това е прелестно и хубаво. Може би си мислите, че сте толкоз зрели, с цел да се справите с раздялата по този метод. Работата е там, че това не може да се случи, до момента в който не сте имали време да се разделите. Ако ви е мъчно да стигнете до този стадий на общуване без усеща, блокирайте го за известно време и ги деблокирайте, когато се почувствате подготвени.

Изневерил ли ви е?

Ако во е изневерил, всяка парченце от него ще ви срине. Независимо дали ви написа, харесва фотосите ви или нещо друго, всяка мисъл за тях ще провокира още веднъж тези усеща на изменничество и нелепост. Блокирайте някогашния си и прекъснете тази отрицателна сила в този момент.

Намирате ли се в цикъл на събирания и раздели?

Ако продължавате да се разделяте и да се събирате още веднъж, би трябвало да спрете този цикъл. Нещо, което има наклонност да ви събира още веднъж, евентуално е да чуете един за различен, да си изпратите меме или просто да погледнете профила му. Спрете го. Това не е добре нито за вас, нито за него. То е нездравословно. Блокирайте го и в действителност положете старания, с цел да продължите напред вечно.

Изневерявахте ли?

Ако сте изневерили, може да се чувствате зле, че сте го блокирали. Не желаете да го нараните още повече или да го накарате да слагат нещата под въпрос. Но в случай че поддържате връзка с него, ще му бъде още по-трудно да продължи напред. Колкото по-малко връзка имате, толкоз по-добре.

Чувствате ли се отговорни?

Може да желаете да блокирате някогашния ви заради някоя или всички тези аргументи, само че се чувствате отговорни. Не желаете да го нараните. Но колкото и жестоко да звучи това, неговата болежка към този момент не е ваша грижа. Разбира се, че ви е грижа за тях на някакво равнище. Но като уединен човек би трябвало да поставите психологичното си здраве преди всичко.

Ако някогашният ви сътрудник се свързва с вас, с цел да види по какъв начин се справяте, с цел да ви утеши, тъй като се бори, желае да се съберете още веднъж или нещо друго, а вие не смятате, че това е добре за психологичното ви здраве, продължете и го блокирайте.

В умозаключение

Не се нуждаете от нашето, тяхното или на който и да било другиго позволение, с цел да блокирате някого, който не е добър за вас, от живота си. Отново повтаряме, не правете това просто по този начин, тъй като не желаете да се изправяте пред последствията разлъка, само че в случай че се стигне до миг, в който нещата са изяснени, а той не почита желанията ви, блокирането на някогашния ви е положително решение.

Не позволявайте на никого да ви каже, че блокирането на някогашния ви е незряло. Зрялата разлъка не значи, че би трябвало да останете другари или даже да поддържате връзка. Зрялата разлъка е тази, която ви разрешава да се излекувате при вашите условия, изключително в случай че наранената сте била точно вие. Така че може би е моментът един път да помислите първо за себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР