Да бъдете в хармония на първо място със себе си

...
Да бъдете в хармония на първо място със себе си
Коментари Харесай

Как да бъдете в хармония със себе си във връзката

Да бъдете в естетика преди всичко със себе си е основно, с цел да имате здрава и сполучлива връзка. В противоположен случай, колкото и старания да полагате, надали ще получите резултатите, които желаете.

И по този начин, ето и някои препоръки за това по какъв начин да бъдете в естетика с вътрешното си аз, с цел да получите любовта, която заслужавате:

Изправете се пред личните си проблеми

Връзката се състои от двама пълноценни души. Вие не сте слети, тъй като сте във връзка и с цел да сте в естетика със себе си, би трябвало да го осъзнаете допустимо най-скоро. Трябва да продължите да се фокусирате върху персоналните си проблеми независимо.

Разбира се, би трябвало да бъдете подкрепяни от колегата си. Но в случай че се борите със самочувствието, тревогата или депресията, връзката ви не може да поправи тези неща. Трябва да работите върху тези неща, може би с терапевт, само че те не би трябвало да бъдат спомагателна спънка за връзката ви.

Не анализирайте прекомерно доста

Когато сте свободни, доста е елементарно да започнете да се лутате в мислите си и да се тревожите за какво към момента не намирате мъжа на живота си. А още по-трудна е обстановката, когато най-близките ви другари, с които непрекъснато сте дружно, към този момент са щастливо женени или пък се радват на дълготрайна връзка, а някои даже имат към този момент деца. Не бива обаче да позволявате на страха и на разочарованието да се настанят в съзнанието ви. Не мислете прекомерно доста и просто оставете нещата да се случват, с цел да бъдете в естетика със себе си. Когато се запознаете с верния човек, повярвайте, просто ще го разберете.

 Как да бъдете в естетика със себе си във връзката Как да бъдете в естетика със себе си във връзката

Оставете го да се почувства мъж

Мъжете са мощният пол и това не е единствено на база на физическите характерности. По хипотеза мъжът е този, който е глава на фамилията и който се грижи за обичаната си и я пази от всичко и всички. Няма неприятно да сте мощна жена, в противен случай. Просто понякога позволявайте на колегата си да се усеща важен и му дайте късмет да ви закриля.

Не сравнявайте

В природата на хората е заложено да съпоставят сегашния си сътрудник с някогашния. Но в случай че го вършиме непрекъснато, в никакъв случай няма да бъдете в действителност в естетика. Нещо повече – доста е евентуално да попаднете на човек, който наподобява на някогашния ви. А с цел да е някогашен, евентуално има причина, нали така… Не допускайте старите неточности.

Вместо това потърсете качествата, които желаете да видите в него.

Не бъдете кралица на драмата

Не си играйте на мисловни игри с един мъж. Това единствено ще го подразни и по-скоро ще го отдалечи от вас, вместо да ви сближи. Използвайте различен метод. Бъдете открити за себе си и се интересувайте от него, а в това време престанете да очаквате, че мъжът ще знае какво е в главата ви и без да му казвате. Няма да стане. Като играете ролята на кралицата на драмата, в никакъв случай няма да сте изцяло в естетика със себе си.

 в естетика Как да бъдете в естетика със себе си във връзката

Знайте по кое време да си тръгнете

За някои неща си коства да се борите, само че за безусловно започване на нова връзка? Е, това просто не си заслужава напъните. Не се впускайте по отношение на размисъл и не се задържайте в такава, за която авансово знаете, че е единствено краткотрайна спирка и няма да продължи дълго. Да, в никакъв случай няма гаранция, само че в случай че към този момент знаете, че този човек не е за вас, за какво би трябвало да сте с него?

Оставането в неприятна връзка няма да ви донесе благополучие и да ви разреши да бъдете в естетика – нито в този момент, нито в миналото.

Никога не подценявайте силата на това да си самичък

Не вярвайте, че имате дефекти или сте отрицателно разнообразни, единствено тъй като нямате сътрудник. Това по никакъв метод не е по този начин. Наслаждавайте се на живота си и използвайте всички шансове, който получавате даже и да нямате халка на пръста си. Подходящият човек рано или късно ще пристигна и не би трябвало да го изпускате, само че и не оставяйте на назад във времето всичко останало в опитите си да го намерите. Само тогава в действителност ще бъдете в естетика със себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР