Да бъдете просто приятели с един мъж, който ви е

...
Да бъдете просто приятели с един мъж, който ви е
Коментари Харесай

5 неща, които да направите, ако искате да сте просто приятели

Да бъдете просто другари с един мъж, който ви е признал, че ви харесва, може да бъде сложна задача. Ключът е последователно да се нагодите към новата обстановка и да опитате каквото можете, с цел да запазите положителните си връзки.

И по този начин, към този момент сте говорили и в този момент навлизате в зоната на „ просто другари “. Това е малко като да научите нова танцова стъпка – малко неловко първоначално, само че ще се справите. Карайте нещата постепенно. Не прибързвайте с някой ход, като да вземем за пример да си споделяте най-новите секрети в любовта, тъй като това може да нарани индивида, който ви харесва. Все отново да сте просто другари също има свои граници.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето пет потребни съвета, с цел да поддържате положителните си връзки след диалога, в който е станало ясно, че сте просто другари:

Проверете границите

Мислете за границите като за персоналното пространство на вашето другарство – добре е да имате ясна визия къде се намира то. Може би ще ви помогне да излизате по-рядко или да измененията нормалните си срещи. Става въпрос за намиране на комфортното място, където и двамата можете да се отпуснете без напрежение. Щом сте просто другари, не би следвало да има срещи на сантиментални места. Това единствено може да възобнови очакванията на мъжа, че нещата може да се трансформират.

Поддържайте чата в течение

Неудобни моменти? Просто ги изговорете. Това поддържа нещата свежи и ясни и може да подсигурява, че и двамата се чувствате спокойни за това, по какъв начин стоят нещата. Когато сте просто другари, непрекъснатата замяна на известия може да продължи. Можете да си пишете за всичко, без да се притеснявате, че нещата могат да излязат от надзор.

 просто другари 5 неща, които да извършите, в случай че желаете да сте просто другари

Пространство: Последната граница

Ако приятелят ви има потребност от пространство, няма ужасно. Това е нещо като да си вземете дребна отмора след маратонска сесия с филми. Това не значи, че другарството ви е завършило – от време на време глътката въздух оказва помощ на всички да се възстановят и да се върнат освежени. Просто не насилвайте нещата, тъй като към този момент знаете, че сте просто другари.

Груповите срещи са злато

Впуснете се в групови действия. Това е все едно да доведете другари на празненство – повече хора, по-малко неловки обстановки „ един на един “ и доста развлечение. Освен това този вид е превъзходен метод да поддържате мощна другарска атмосфера. Така че кажете и на останалата част от компанията, че към този момент сте просто другари с въпросното момче.

 просто другари 5 неща, които да извършите, в случай че желаете да сте просто другари

Последователността е от основно значение

Дръжте сигналите си в вярна посока – както и плейлистата си, тъй че да няма неочакван намек в спокойния ви акустичен сет. Запазването на неизменност в метода, по който се държите към него, изпраща ясни сигнали и поддържа нещата елементарни и гладки. Няма потребност от разгулен умилквания или нощни самопризнания, че го намирате за прелъстителен, тъй като вие сте просто другари. Да се сприятелиш с момче не е най-лесното нещо, което можеш да направиш. Изисква се доста храброст, с цел да бъдеш почтен за възприятията си, изключително когато се опитваш да запазиш другарството си.

Това е внимателен баланс сред любезността и яснотата и е похвално, че сте подхванали стъпки, с цел да се справите с това деликатно и с почитание. Не забравяйте, че най-важните неща са честността, съпричастността и уважението. Това са крайъгълните камъни на всяка мощна връзка, сантиментална или друга. Като сте правилни на себе си и се преценявате с неговите усеща, освен се ориентирате в комплицирана обстановка, само че и изграждате основата на крепко и трайно другарство.

Така че, макар че процесът на научаване по какъв начин да се предпазвате от другари може да наподобява безнадежден, вие поемате по самоуверен и оправдателен път, като сте почтени за това какво в действителност чувствате. Това единствено по себе си е почтено за удивление. Ако съумеете да останете просто другари след подобен миг, то вашите връзки ще продължат да бъдат мощни и ще знаете, че имате правилен другар зад тила си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР