„Да бъдеш сандвич за жирафите...“. Това написа Нина Добрев в

...
„Да бъдеш сандвич за жирафите...“. Това написа Нина Добрев в
Коментари Харесай

Нина Добрев стана доброволка в Кения

„ Да бъдеш сандвич за жирафите... “. Това написа Нина Добрев в Instagram и разгласява фотография, на която храни два жирафа. Звездата е в Кения от няколко дни, само че не за отмора, а във връзка благотворителна самодейност.

Като член на организацията Освободете децата, актрисата с български корени е за следващ път в източноафриканската страна, с цел да оказва помощ на хората в потребност. Този път тя е взела участие в построяването на учебно заведение.

В градежа са взели участие доброволци от разнообразни страни. Сградата към този момент е подготвена и Нина може да продължи с уговорките си в киното.

„ Организацията има стратегия, посредством която непосредствено мога да отида в страната, на която подарявам и да им оказа помощ, да видя процеса на развиване “, споделя Добрев в обществената мрежа.

Актрисата споделя, че доброволчеството я направило различен човек. „ Срещнах прелестни деца, които ме научиха на скъпи уроци... Радвам се, че съумях да оказа помощ в построяването на учебно заведение “, разяснява още тя.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР