Да бъдем честни, поне веднъж в живота си сте лъгали

...
Да бъдем честни, поне веднъж в живота си сте лъгали
Коментари Харесай

Шест невинни лъжи, които казвате на половинката си

Да бъдем почтени, най-малко един път в живота си сте лъгали колегата си даже за нещо дребно, което смятате за безобидно. Макар че лъжата не е нещо хубаво, намираме извинения да я използваме, с цел да накараме другия да се почувства добре, нали? И въпреки всичко замислете се, че в случай че вие му прилагате тези „ почтени “ похвати, дали той постоянно е откровен с вас? Ето кои са едни от най-често срещаните „ почтени “ неистини, които споделяме на половинката:

1. Мисля за теб от самото начало
Физически е невероятно да мислите за някого толкоз време, само че постоянно използваме този израз да накараме обичания човек да се почувства значим и специфичен. В това няма нищо неприятно, нали... вършиме го от положително възприятие.

2. Имаш ужасно възприятие за комизъм
Мъжете изключително постоянно скрито се надяват шегите им да са сполучливи и оценени от нежния пол. На него обаче не всеки път му се получава... и вие не желаете да нараните егото му.

3. Харесвам приятелите ти
Не е наложително да имате обща компания с половинката, нито да харесвате приятелите му, както и той вашите. И въпреки всичко той ще се усеща по-спокоен, в случай че има вяра, че одобрявате компанията му и няма да му „ триете сол “всеки път когато излиза на по бира с тях.

4. Ти си талантлив
Мъжете обичат да се усещат потребни. Дайте им късмет за това и не пропускайте да ги похвалите даже за най-малкото изпитание от тяхна страна. Това ще ги стимулира да бъдат и по-активни и да оказват помощ повече, тъй че си вършиме услуга, даже да преувеличавате в похвалите.

5. Родителите ти са като моите
Дали? Дори да не сте в прелестни връзки с родителите си, те постоянно ще са ви по-скъпи и ще имате по-голям толеранс към тях, в сравнение с към неговите. Подобни съпоставения са малко пресилени, въпреки че крайната ви цел е ясна – да му покажете, че се разбирате с майка му и татко му.

6. Никога няма да те неистина
Откъдето и да го погледнете това самопризнание е цялостна неистина! По всяка възможност вие имате поради, че няма да го лъжете за основни неща, за възприятията си към него и т. н. Но лъжата си е неистина, даже да е напълно, напълно дребна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР