Д-р Цветан Ценков бе гост на тържествената церемония по връчване

...
Д-р Цветан Ценков бе гост на тържествената церемония по връчване
Коментари Харесай

Кметът на Видин награди студентка от Висшето военноморско училище, първенец на специалността си

Д-р Цветан Ценков бе посетител на тържествената гала по връчване на дипломите на студентите от випуск 2022 година на Висшето военноморско учебно заведение „ Н. Й. Вапцаров “, която се организира на 13 август.

Във връзка с положителните обичаи в съдействието сред Община Видин и образователното заведение, кметът получи специфична покана да награди студентката от Видин Виктория Сергеева Йорданова, която е отличник на компетентност „ Мениджмънт на водния превоз “, задочна форма на образование, образователно-квалификационна степен „ магистър “. Младата дама е приключила с отличен триумф, като се е отличила с особени достижения по време на образованието си.

Д-р Ценков връчи на Виктория Йорданова почетен плакет на Община Видин. Той й сервира и приветствен адрес. „ За мен, за общинското управление и за цялата видинска общност е изключителна горделивост, че младеж като Вас, родом от Видин, приключва с отличен триумф и особени достижения Висшето военноморско учебно заведение “, написа в приветствения адрес. Кметът показва вяра, че младата дама ще откри своето занятие в родния си град. „ Уверен съм, че Видин има бъдеще като пристанищен център, а речният превоз по Дунав ще се възвърне и развива, което ще промени икономическия и туристически капацитет на нашия старопрестолен град “, показва още доктор Ценков в приветствения адрес, като пожелава на Виктория Йорданова „ на добър час “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР