Д-р Шана Суан е един от най-известнтие репродуктивни епидемиолози, работещи

...
Д-р Шана Суан е един от най-известнтие репродуктивни епидемиолози, работещи
Коментари Харесай

КРИЗА: Пенисите намаляват глобално , грози ни изчезване

Д-р Шана Суан е един от най-известнтие репродуктивни епидемиолози, работещи сега. В книгата си " Обратното преброяване " тя разгласява изследване, с което твърди, че мъжете страдат доста по-често от еректилна дисфункция и че бебетата се раждат с доста по-малко “достойнство”. Според нея замърсителите и микропластмасата са повода бебетата да не се развиват вярно. Химикалите, които се изпозлват за питателните опаковки, като фталатните естери, въздействат на някои хормони. Фталатните естери се разграждат доста мъчно и вместо това се натрупат в телата ни и в околната среда.

Подобни проблеми са видяни и при животни, които са изложени на сходни условия.

Проучването на доктор Суан е остановило, че освен размерите на членовете стават по-малко, само че и броят сперматозоиди, които се създават, е паднал с най-малко 50% през последните 40-50 години.

Тя счита, че това е началото на световна рецесия.

“Химикалите към нас и нездравословният метод на живот в актуалния свят скапват нашия хормонален баланс и основават хормонален хаос”, изясни доктор Суан.

Строител решил да стане порно звезда, откакто другари се изумили от размера на пениса му

“Бебетата се раждат нечисти от химикали поради микропластмаса и други субстанции, които се намират в утробата”.

Д-р Суан написа, че това ще повлияе съществено на развиването на човечеството и оцеляването на хората. Макар размерът на пениса да не е най-важното нещо, наклонността, която се следи, е показателна за сериозните репродуктивни проблеми.

Жените също са пострадали. Забременяването е доста по-трудно, а загубата на зародиши в е пъти по-честа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР