Д-р Сеха Акдуман, специалист по белодробни заболявания от болница Медикана“

...
Д-р Сеха Акдуман, специалист по белодробни заболявания от болница Медикана“
Коментари Харесай

За пациенти с белодробен рак и ХОББ: Топ лекар консултира безплатно в София

Д-р Сеха Акдуман, експерт по белодробни болести от болница „ Медикана “ в Турция, ще съветва гратис пациенти в София на 11 и 12 май. Д-р Акдуман е част от екипа на световноизвестния проф. доктор Ялчън Каракоджа, който ползва новаторски способ за лекуване при рак на белия дроб и ХОББ. Тя идва у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до най-съвременните способи в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.

Ракът на белия дроб се среща все по-често и към този момент е вторият по периодичност тип рак в международен мащаб. За страдание, той е измежду водещите аргументи за смъртност от онкологични болести както при мъжете, по този начин и при дамите. Сред главните аргументи за това е неналичието на характерни признаци в началния стадий на заболяването, а ранната диагноза е съществена причина за сполучливо лекуване.

Хроничната обструктивна белодробна болест (ХОББ) е наричана „ заболяването на пушачите “, тъй като пристрастеността към цигарите е главен фактор за възникването й. Възниква най-често при пушачи след към 20 години пушене по кутия цигари на ден. Първите признаци нормално се демонстрират към 40-годишна възраст – кашлица, храчки, дефицит на въздух. Усещат се най-вече заран и през зимата, или при физическо натоварване, само че с времето стават непрекъснати, до момента в който задухът не стане непрекъснат сателит даже в положение на покой. Пациентите с ХОББ са склонни да пренебрегват признаците, до момента в който не затруднят доста всекидневието им, а на този стадий лекуването също е мъчно. През 2006 година проф. доктор Ялчън Каракоджа и неговият екип създават способ, който усъвършенства белодробната функционалност при пациенти с белодробен рак, а по-късно методът стартира да се ползва сполучливо и при пациенти с ХОББ, при които стандартното лекуване не оказва помощ.

Пациенти от България могат да се съветват гратис с доктор Сеха Акдуман в София на 11 и 12 май. Необходимо е авансово записване на телефоните на „ Медикъл Караджъ “ - 0879 977 401 или 0879 977 402.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР