Д-р Робърт Сарбахер: САЩ разполагат с останки от НЛО и

...
Д-р Робърт Сарбахер: САЩ разполагат с останки от НЛО и
Коментари Харесай

Д-р Робърт Сарбахер: `САЩ разполагат с останки от НЛО и извънземни тела.`

Д-р Робърт Сарбахер: „ Съединени американски щати разполагат с остатъци от НЛО и извънземни тела. “Д-р Робърт Сарбахер е откривател и физик. Дълго време той е бил възпитаник на Алберт Айнщайн. Някои от изобретенията му са употребявани и до през днешния ден.Именно той, през 1983 година, декларира, че Съединените щати имат освен останките от НЛО, само че и тела на извънземни.През 1983 година, откривателят на НЛО Бил Стейнман задава на учения въпрос за това „ какво знае за злополуката на НЛО през 1948 година в Ню Мексико “.

 Д-р Робърт Сарбахер (Dr. Robert Sarbacher)
Д-р Робърт Сарбахер (Dr. Robert Sarbacher)Отговорът на Сарбахер е:„ Джон декор Нойман (John von Neumann) несъмнено е взел участие. Д-р Ваневар Буш (Dr. Vannevar Bush) несъмнено взе участие и мисля, че доктор Робърт Опенхаймер (Dr. Robert Oppenheimer) също взе участие в програмата за прекопирване на извънземни технологии.Получих няколко публични отчета, когато бях в офиса си в Пентагона, само че всички останаха там, защото имах заповед в никакъв случай да не напущат офиса ми.Със сигурност знам, че някои от останките на извънземният уред, за които се загатваха в отчетите, са прибрани и деликатно изследвани в нашите лаборатории.Помня,че в заключението на един от отчетите се загатваше,че металът е извънредно лек и еластичен.Четете още: Факти, показващи, че създания от други светове са от дълго време на земятаИма известия, че съществата, летящи с тези апарати, също са били доста леки, с цел да устоят на голямо закъснение и ускоряване.Спомням си, по какъв начин в диалог с някои хора в офиса останах с усещането, че тези извънземни са сходни по конструкция на нашите насекомите. Поради дребната маса на тези същества, инерционните сили, влияещи на тези апарати не въздействат на тези водачи по никакъв негативен метод.Все още не знам за какво е дадена висока степен на секретност и за какво отричането на съществуването на тези устройства стана главната цел на страната. ”

 2 1 420x600 - Д-р Робърт Сарбахер: `САЩ разполагат с остатъци от НЛО и извънземни тела.`
След диалог с някои от сътрудниците си, експертът получава информация, че извънземните са леки, само че в това време имат невероятна мощ.


 3 2 434x600 - Д-р Робърт Сарбахер: `САЩ разполагат с остатъци от НЛО и извънземни тела.`
Ученият прибавя, че тази информация не би трябвало да се крие от обществеността …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР