Д-р Ник Фулър изследва затлъстяването при жените и дава шестте

...
Д-р Ник Фулър изследва затлъстяването при жените и дава шестте
Коментари Харесай

6 стъпки към успешно отслабване при жените

Д-р Ник Фулър изследва затлъстяването при дамите и дава шестте си основни стъпки към здравословно намаляване, употребявайки своя основан на доказателства метод за загуба на тегло.

В новата си книга “  Интервална загуба на тегло за дами “ доктор Ник Фулър показва шест основни правилото за здравословната и устойчива загуба на тегло при дамите.

„ Жените са залети с информация за най-новите диети като – кето диетата или диетата на Аткинс, палео диета, диетата Дюкан и други известни диети. Но те могат да доведат до парадоксално наддаване на тежестта и не са учредени на научни проучвания “, споделя доктор Фулър от Университета в Сидни за затлъстяване, хранене, извършения и нарушения в храненето.

Има безчет аргументи дамите да наддават на тегло, в това число предходни опити за диета, в случай че одобряват избрани медикаменти, дълги часове работа, бременност, менопауза и резултата от остаряването.

Но има и елементарни способи за справяне с казуса, които да ви оказват помощ да вземете назад контрола над тялото си и да спрете йо-йо резултата от другите диети вечно.

Тук ще представим шест основни правилото на доктор Фулър за интервалното намаляване при дами и се надяваме, че ще са от изгода за тези, които желаят да отслабнат.

1. Не можете да се борите с еволюцията

„ Използвайки метода на интервалното намаляване, всеки втори месец хората би трябвало спрат устрема към отслабването и вместо това се концентрират върху поддържането на моментното си тегло “, споделя доктор Фулър.

Това оказва помощ на тялото да се калибрира към новото тегло, вместо да продължава да се бори със себе си и да се съпротивлява на отслабването.


Прочети Още: 26 Съвета за намаляване, учредени на доказателства


2. Доверете се на природата

Д-р Фулър споделя, че интервалният метод за намаляване учи хората по какъв начин да преодолеят пристрастяването към храната и неспособността да кажат „ не “ на всички обичани сладки храни. при този способ Вие би трябвало да пренастройте мозъка си, като разчитате на естествените лакомства.

„ Това са натурални храни, които дават на мозъка ви същата реакция на наслаждение като модифицираните отпадъци и бързата храна “, споделя той.

3. Разнообразно хранене

В интервалния проект за намаляване не се отстраняват храни, споделя доктор Фулър.

„ Ще ядете повече храна, в сравнение с сте привикнали, като се концентрирайте върху разнообразието, в това число тези, които мнозина заобикалят, като въглехидрати, ядки и млечни артикули. “

4. Използвайте китайски пръчици

Д-р Фулър поучава да се употребяват пръчици за хранене на вечеря, с цел да се храните по-бавно.

Закуската би трябвало да бъде най-обилното ви хранене за деня, а вечерята ви най-лека – също по този начин би трябвало да се стремите да се храните постоянно.

5. Бъдете дейни

Стремете се да включите интензивно спортуване в всекидневието си, предлага доктор Фулър. Има доказателства, че спортуването, контрола на тежестта и воденето на здравословен метод на живот ще прибавят десетилетие към годините ви, като ще се радвате на здраве и жизнеспособност.

„ Насърчава се и разнообразието във типа на тренировките, както е добре да ги засилите по време на месеците за намаляване. “

6. Без синя светлина след здрач

Използвайте вечерта, с цел да работите върху заниманието си или да прочетете книга – градивни действия, които предотвратяват безсмисленото хранене – предлага доктор Фулър.

„ Важното е, да премахнете всички технологии (компютри, смарт телефони, таблети, тв приемник и др.) след здрач – в това число премахването на всички сходно от спалнята – положителното качество на съня е жизненоважно “, споделя доктор Фулър.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР