Д-р Майкъл Нютън е създател на регресивната хипнотерапия, изследовател на

...
Д-р Майкъл Нютън е създател на регресивната хипнотерапия, изследовател на
Коментари Харесай

Мъдростта на душите - Истински истории за пътешествия в живота между преражданията

Д-р Майкъл Нютън е основател на регресивната хипнотерапия, откривател на духовното и създател на института „ Майкъл Нютън “, където работи до гибелта си през 2016 година За написването на тази книга в негова памет 26 терапевти от института и 62 техни клиенти дават своя принос. Изложената тук методика е създадена от доктор Нютън в хода на хиляди сеанси, осъществени в двайсет и пет годишната му процедура.
„ Мъдростта на душите “ показва сбирка от мъдри препоръки и прозрения, които клиентите на терапевтите от института споделят, с цел да оказват помощ на други хора, изправени пред сходни житейски провокации. Въпреки че упътванията, дадени по време на сеанс на духовна регресия, са персонални, нормално те се отнасят за обстановки, в които всички ние се озоваваме в избран стадий от земния си път. Независимо дали става въпрос за здравословни или междуличностни проблеми, зависимости или тежки загуби, всеки от нас се сблъсква с компликации, които му дават опция за духовно израстване. Такова схващане за заболяванията и проблемите трансформира напълно светогледа и ценностната система, като форсира духовния напредък и прави живота ни на земята по-пълноценен и по-щастлив.
 Откъс от Мъгливото езеро Откъс от " Мъгливото езеро "
Каталина Ларк видя убийството към четири секунди преди да се случи. Или може би пет. Все още не беше привикнала със злокобните видения....
Авторите на тази книга са членове на Изследователската комисия на института „ Майкъл Нютън “. Всеки е дипломиран в региона на хипнотерапията и духовната регресия в минали съществувания и живота сред преражданията, като ги практикува интензивно. Предишната им обява е „ Малка книга на „ Люелин “ за живота сред преражданията “.
Д-р Ан Дж. Кларк е шеф „ Научни проучвания “ и член на борда на института „ Майкъл Нютън “. Живее в Бирмингам, Алабама. Тя е притежател на центъра „ Мъдрост за благополучие “ и практикува хипнотерапия, в това число регресия в минали съществувания и живота сред преражданията. Води коментарна графа в онлайн списанието на института „ Майкъл Нютон “ под заглавие „ Истории от отвъдния живот “.
Мерилин Харгрийвс е бакалавър и практикуващ мултимодален холистичен терапевт. Собственик е на Центъра за триединен уелнес в Британска Колумбия, Канада. Нейният лековит метод е фокусиран върху консолидираното на физическото, прочувственото и духовното излекуване, като съчетава познанията за тялото, мозъка и духа, лечебните свойства на билките, хипнотерапията и регресията в живота сред преражданията. Мерилин е шеф „ Стратегическо обмисляне “ и член на борда на института „ Майкъл Нютон “.
Карън Джой е бакалавър, експерт по корпоративен мениджмънт. Завършила е логика на психиката на организациите и е практикуващ психолог от десетилетия. Понастоящем е най-големият престиж в региона на хипнотерапията и регресията в живота сред преражданията. Тя организира сеанси в минали съществувания и живота сред преражданията в студиото си за хипнотерапия в Малени, Съншайн Коуст, Куинсланд. Автор е на няколко книги, измежду които „ Други животи, други действителности: Пътища на трансформацията “, обвързвана с регресиите.
 Мит ли е прочистването? Мит ли е прочистването?
В региона на здравната грижа от ден на ден се шири убеждението, че не се постанова да взимаме специфични ограничения за детоксикация, тъй като тялото...
Д-р Джоан Селински е притежател на центъра „ Соул Соурс “, обслужващ Мериленд и столичния окръг Колумбия. Тя е нравствен консултант. В хипнотерапевтичната си процедура Джоан се концентрира върху регресията в минали съществувания и живота сред преражданията, трансперсоналните пътувания и освобождението на духа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР