Д-р Любомир КановКолко лесно и подло действа нагнетяваната вече 80

...
Д-р Любомир КановКолко лесно и подло действа нагнетяваната вече 80
Коментари Харесай

Три поколения борци срещу Фашизма и Капитализма чакат Путин да ги освободи от нас - нацистите

Д-р Любомир Канов

Колко елементарно и подло работи нагнетяваната към този момент 80 години неуравновесеност за “нацистите и фашистите ”, с които “добрите ” се борят или както споделят нашите болшевици, цитирайки Юлиус Фучик: ” Хора, бдете! ”. Те са борци, борят се! И са възседнали попътните платна на тази битка против “фашизъма ”, просъществувал в Германия 12 години и пребит, победен, надвит, погубен и наказан хилядократно.

Сегашна Демократична Германия е съдружник на Франция и Америка! Самото изговаряне на думата Адолф или свастика там се санкционира със затвор. А фашизоидния Путин се бори гневно с нацизма! Обявява своите съперници за нацисти. И за какво? Защото всеки, който възседне тази изразителност, се е качил на попътен идеологически вятър. Който е против “нацистите ” е наш! Чий е в действителност?

Тази подла измама от която всички леви се възползват и всички десни се опасяват, е господстващата левичарска сопа: наречи го нацист и расист, и го доубий по всевъзможен начин на обществения политкоректен линч! Това се надява да направи и Путин. Разчита на това левичарско племе на Запад, прекомерно устато, безсрамно и необмислено, съгласно което можеш да лепиш етикета на всеки собствен съперник, че е нацист. Те са в един и същи идеологически леген цялостен с тази мръсотия, Путин и неокомунистите на Запад. Сега врагът е Зеленски, Казахстан, Украйна, Полша, Прибалтика, Финландия. Разбира се Америка, НАТО.

А България? Та тук е цялостно с Активни Борци Срещу Фашизма и Капитализма! Никога не са преставали “да се борят ”. Вече са три генерации. Чакат Путин на пристанище Варна да ги освободи от нас. А същинските нацисти са Копейкин, Путин, Волгин, Дърев, Радев. И пр.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР