Д-р Любомир Чипилски временно ще изпълнява длъжността „изпълнителен директор“ на

...
Д-р Любомир Чипилски временно ще изпълнява длъжността „изпълнителен директор“ на
Коментари Харесай

Д-р Любомир Чипилски временно поема Агенция Медицински одит


Д-р Любомир Чипилски краткотрайно ще извършва длъжността „ изпълнителен шеф “ на Изпълнителна организация „ Медицински одит “, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

Промяната се наложи откакто Прокуратурата стартира инспекция в организацията във връзка със сигнали за прикриване на смъртни случаи и голям брой нередности в активността на институцията. По тази причина министърът на опазването на здравето в профил краткотрайно изпълнителния шеф проф. Златица Петрова до приключването на прокурорската инспекция.

Д-р Чипилски е експерт по неврология и магистър по здравен мениджмънт. Той постъпва на работа в Изпълнителна организация „ Медицински одит “ през май 2016 година, а при започване на 2018 година е назначен за шеф на дирекция „ Осигуряване на качество и разбори “ в организацията.

Свързани публикации.. Медицински одит ще ревизира Комисията за лекуване в чужбина 0

Д-р Чипилски е работил по специалността си в разнообразни лечебни заведения в страната. В интервала 1994 - 2000 година е основен помощник по неврология в столичната Университетската болница по неврология и психиатрия „ Свети Наум “. Бил е „ основен секретар “ на Изпълнителната организация по медикаментите.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР