Д-р Иван Червенков е роден през 1962 година, завършва Медицина,

...
Д-р Иван Червенков е роден през 1962 година, завършва Медицина,
Коментари Харесай

Д-р Иван Червенков: Нужна ни е стабилност, за да променим ситуацията в България

Д-р Иван Червенков е роден през 1962 година, приключва Медицина, със специалност-Анестезиология интензивно лекуване.       17 години е шеф на МБАЛ-Асеновград, от 2021 народен представител в 47-мото Народно заседание от Политическа партия ГЕРБ

Д-р Червенков, виждаме ви още веднъж в листите с претенденти за    народни представители, какви са упованията ви този път?

Приех това отговорно начинание от една страна с признателност за гласуваното ми доверие, а въпреки това като опция за нашия район да има собствен представител в Народното събрание.

Мога да приказвам от първо лице за всички наболели тематики за община Асеновград. Направено е много досега, само че има и доста други неща, които би трябвало да свършим в случай че желаеме нашата община да продължи развиването си.

Как взехте решение и за какво се припознахте в коалиция ГЕРБ-СДС?

Избрах да бъда част от коалиция ГЕРБ-СДС, тъй като това е единствената дясна политическа групировка, групировката, която отстоява обичайните европейски и християнски полезности. ГЕРБ е партията, през чието ръководство България закупи нов образ. Достатъчно е да се поразходим малко в Асеновград и ще забележим с очите си какъв брой изменен е нашият град, какъв брой хубави неща се случиха тук. Разбира се има още доста неосъществени цели, за реализирането на които ще би трябвало да се работи… На фона на всички рецесии, в които попадна страната ни смятам, че сега не е време за нови опити. Нужна ни е непоклатимост и предвидимост, каквито на този стадий може да ни предложи единствено коалиция ГЕРБ-СДС. В политиката съгласно мен би трябвало да влязат повече млади, образовани хора с опит, както и персони които съставляват разнообразни сфери на публично – икономическия живот, които със познания и сила да работят за просперитета на родината ни.

Казват, че бъдещето е пред младите. Какво ще извършите Вие за младежите в Асеновград и Пловдив област?

Така е, младото потомство заслужава по-специално внимание. Все отново от тях зависи бъдещето на нацията. В България има много младежи, които са мотив за горделивост. Усилията ни би трябвало да се насочат към възстановяване качеството на образованието и на изискванията на живот, само че също и към обезпечаване на условия за упражняване на спорт и други юношески действия. Обществото ни е длъжно обаче и към възрастните хора. Ние сме тези, които следва да им осигурим заслужен живот, гладко увеличение на пенсиите, налично опазване на здравето. В Асеновград развиваме много обществени услуги, които са в помощ на възрастните ни съграждани. Считам, че разширението на размера на съществуващите и развиването на нови обществени услуги би подобрило доста живота на хората в пенсионна възраст.

Какъв ангажимент Вие персонално ще поемете по отношение на гласоподавателите от Вашия район?

Много е значимо хората да упражнят правото си на глас на 2 октомври, да изберат парламент, уповавам се – и устойчиво държавно управление. Аз персонално ще работя в региона на опазването на здравето и обществените действия, защото това са моите пълномощия. А като ангажимент към гласоподавателите, без значение от резултата на изборите, поемам да остана покрай техните проблеми и да влагам знанията и силата си за тяхното превъзмогване.

На каква акция ще заложите, с цел да съумеете?

Аз съм почтен и положителен човек, такава ще е и акцията за мен. Аз не се схващам като професионален политик, не върша проекти и тактики за актуалната акция. Това, на което разгадавам са срещите лице в лице. Ще беседваме за наболелите тематики, ще търсим положителни решения. Хората са тези които задават дневния ред на страната. Разчитам и на медиите и на обществените мрежи, с цел да могат повече от посланията ни да доближат до всеки един човек. Важно е да мотивираме повече хора да излязат и да гласоподават на изборите през октомври. Трябва дружно да се борим с апатията. По всичко проличава, че зимата която следва ще е тежка. Нужна ни е непоклатимост, с цел да имаме късмет да променим обстановката. Ако успеем, това ще бъде триумф за България!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР