Д-р Галя Кондева е основен фаворит за министър на здравеопазването

...
Д-р Галя Кондева е основен фаворит за министър на здравеопазването
Коментари Харесай

Главчев се прицели нависоко! Ето коя известна дама е фаворит за ключов министър в кабинета му

Д-р Галя Кондева е главен любимец за министър на опазването на здравето в кабинета на претендента за длъжностен министър председател Димитър Главчев, оповестява БЛИЦ от свои източници в политическите среди.
За доктор Кондева се знае, че е експерт и пациентите ѝ се доверяват. Тя се употребява с добра известност и измежду сътрудниците си.

Д-р Галя Кондева е експерт по вътрешни заболявания и хематолог в София с над 30 години опит и професионални ползи в диагностиката и лекуването на анемии, нарушавания в хемостазата, в това число тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, установяване на предварителния риск в брачната двойка по отношение на носителство на таласемичен ген.
Професионалната ѝ биография е много богата. Тя е била член на НЗОК и ръководител на борда на шефовете на „ Специализирана болница за интензивно лекуване на хематологични болести “ в София.
Очаква се служебният министър председател да показа още качествени хора за министри в кабинета си. Макар че това не е лека задача, като добър експерт и уравновесена фигура, се чака той да има триумф.
Още през уикенда Главчев разгласява спиращи дъха фотоси от Витоша и разгласи: „ Между диалозите, а те вървят добре “, което е явен знак, че нещата се подреждат.
Най-вероятно просветителният министър от кабинета „ Денков “ ще резервира поста си и в служебното държавно управление, настояват от медията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР