Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин – Г-н Мъ,

...
Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин – Г-н Мъ,
Коментари Харесай

К. Контрера: Джипито на маймуните в столичния зоопарк да се погрижи за Марешки

Д-р Дулитъл, погрижете се за екземпляра Веселин – ”Г-н Мъ ”, апелирам Ви! След ремонта на столичния зоопарк има доста положителни условия и си мисля, че може и той да се почувства удобно измежду свои.
Това прикани столичният общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера в своята " Facebook " страница, откакто лидерэт на ВОЛЯ Ввеселин Марешки написа писмо до министър-председателя Борисв, в което го приканва да " озапти Каракачанов " по циганския въпрос.

В това писмо Марешки написа, че Концепцията за справяне с циганския проблем давала права на този етнос и била направена, с цел да завоюва партията цигански гласове на изборите. Тези и други погрешни изказвания предизвикаха общинския консултант и ръководител на „ Патриоти за София “ в СОС Карлос Контрера да реагира емооционално.

Вижте цялостния текст на обявата, оповестено без редакторска интервенция:

С днешното отворено писмо до премиера господин Марешки за следващ път сподели и потвърди, че менталните неналичия не се компенсират със заемане на постове в Парламента. Функционалната неначетеност явно е реалност освен измежду учениците, само че и измежду избрани водачи на партии и техните депутати. Да заявиш, че Концепцията за справяне с маргинализирания цигански етнос дава права на ромите е равнозначно на това да твърдиш, че имаш верига аптеки и си пиеш постоянно хапчетата. Първото демонстрира липса на когнитивен опит, просвета и действителната неспособност да четеш вярно написаното в един не чак толкоз дълъг документ, а второто – чисто и просто, че здравната система в България има потребност от повече пари за психологично здраве, което съм заявявал обществено.

Да твърдиш, че Вътрешна македонска революционна организация желае да притегли цигански гласове, до момента в който ти влизаш в коалиция с най-близката до сърцето на Еродан протурска партия в България – НПСД, и посредством техен доближен турчеещ се ром вдигаш протест против личната си страна в „ Столипиново “, а по-късно слагаш гръмкото име на обединението „ българските родолюбци “, е меко казано циклофренично.

Даже е много плашещо, тъй като господин Марешки, като се изключи че основава подправени вести и базира политическите си позиции въз основа на подправени вести, които очевидно следи по абонамент, демонстрира и рисковите трендове политиците да флиртуват с циганския етнос – дали било то с евтини медикаменти, или отстоявайки правата им с жалки изявления, които ме навеждат единствено на една мисъл – има стадии от еволюцията, които явно са подминали избрани човеци. Дарвин щеше да прояви интерес към сходни есземпляри сигурно.

Бих предложил на господин Марешки да се съветва с един доктор – доктор Росен Кръстев. Той е нещо като джипи на маймуните в столичния зоопарк. Може да се погрижи и за него. След ремонта и реконструкцията в Зоопарка изискванията там не са по никакъв начин неприятни.

(Поради изразените към този момент подозрения, мога да предложа и банален превод от експерти на горенаписаното, с цел да го разбере Веселин - „ Г-н Мъ “.)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР