Cybertruck несъмнено е най-нестандартното предложение на Tesla досега. Пикапът, който

...
Cybertruck несъмнено е най-нестандартното предложение на Tesla досега. Пикапът, който
Коментари Харесай

Защо Мъск се качи на покрива на Cybertruck

Cybertruck безспорно е най-нестандартното предложение на Tesla до момента. Пикапът, който наподобява като излязъл от научнофантастичен филм, видяхме за пръв път преди месеци като първообраз, а по-късно няколко пъти и по американските пътища.

Последната изява на модела бе преди броени часове, когато телевизионният водещ Джей Лено седна зад кормилото и вкара Cybertruck в прокопания от The Boring Company тунел под Лос Анджелис .

Оказа се, че колата влиза по размер, което не ни изненадва, тъй като Мъск сигурно си е направил изчисленията.

#Tesla #Cybertruck time!!!

Tune into CNBC now. pic.twitter.com/oRKP6J4cbn
— ⚡️Mighty (@MightzOfGlory) May 28, 2020
Мнозина, които се вълнуват от творенията на Tesla, още след представянето на прототипа възроптаха, че габаритите на ексцентричното возило са доста огромни и мъчно ще може да се побере в общоприет гараж . На тях Мъск има да каже единствено едно - да си създадат по-голям гараж, в който да вкарват машината с дължина 6 метра и широчина 2 метра .
 Снимка 481283

Очевидно внушителните размери не са минус, а плюс, за над 500 хиляди души, които са посочили своя интерес към модела, заплащайки 100 докара на уеб страницата на Tesla. И милиардерът е безапелационен, че няма да понижава размерите на Cybertruck , каквато информация се появи неотдавна. Най-малкото, тъй като това не е допустимо на този стадий, заради неразбираеми към този момент аргументи.

Все отново, Мъск разясни, че може на по-късен стадий компанията му да сътвори различен, по-малък пикап. Но до този миг ще би трябвало да си изчакаме много, тъй като и производството на Cybertruck се възнамерява да стартира в края на 2021 година , като към момента е неразбираемо в коя фабрика на Tesla ще се случва.

My favorite pics of the #Tesla #CyberTruck from the show last night.

Reservation holders please feel free to tag or retweet to your friends to make them jealous.

This badass of a beast is from the FUTURE!!!

Let me know which one is your favorite one

1/1 more images below. pic.twitter.com/F0oiv5IbVW
— ⚡️Mighty @MightzOfGlory) May 28, 2020
Междувременно ние научаваме от ден на ден за единственото по рода си возило. То ще се предлага три разновидността на друга цена - 39 900, 49 900 и 69 900 $, като разликата е в мотора, задвижването и вероятния пробег с едно зареждането на батерията, написа Tech Crunch.

На уеб страницата на Tesla можем да изберем по какъв начин да персонализираме своя Cybertruck, преди да създадем предварителната поръчка. Моделът разполага с автопилот , нo изцяло самостоятелното ръководство ще бъде допустимо единствено в тунелите на The Boring Company, а по улциите системата ще е просто помощник.
 Cyberphone, iPhone 11 и телефонът, въодушевен от Cybertruck на Илон Мъск
iPhone 11 + Cybertruck = Cyberphone

Различното измерение на лукса

Както Мъск се пошегува с Джей Лено, големите стъкла на Cybertruck е най-добре да бъдат бронирани, просто тъй като е " готино " . Освен това, предприемачът сподели и какъв брой е устойчив ролетния похлупак на багажника, като се качи върху него, за дa покаже, че ще го издържи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР