Credissimo представлява България в оспорваната надпревара на най-престижния конкурс за

...
Credissimo представлява България в оспорваната надпревара на най-престижния конкурс за
Коментари Харесай

Credissimo - претендент за титлата „Европейски иноватор на 2017“ на European FinTech Awards 2017

Credissimo съставлява България в оспорваната конкуренция на най-престижния конкурс за ФинТек компании в Европа.

Credissimo е единствената българска компания, номинирана от уредниците на влиятелния конкурс European FinTech Awards 2017, в категорията „ Алтернативни финанси ".

Престижната номинация, подрежда българското сдружение измежду водещите европейски компании, като Credissimo се състезава за място измежду най-големите финансово-технологични структури в Европа, както и за оценката „ Европейски иноватор на 2017 ".

След извоюваните многочислени награди и достижения през последната година, поканата за присъединяване в влиятелния конкурс е следващото доказателство, че Credissimo сполучливо развива своята политика, като потребителски насочена компания. Потвърждение на това е признанието, което сдружението получи през юни от българските консуматори, като беше определена за обичана „ Финансова институция " и „ Любима марка " в единствената потребителска ранглиста у нас - „ Любимите марки ". Иновативни решения и модели, високата потребителска задоволеност и разрастващата се агресия на компанията за онлайн заеми, са единствено част от аргументите за номинацията и в European FinTech Awards 2017. Благодарение на своите достижения, в рамките единствено на една година, компанията започва основни партньорства с интернационалните софтуерни компании като Viber, Фейсбук, Instantor, Bitcoinpay, Green Business Bureau, които спомагат за нейното развиване. Междувременно Credissimo получи специфична покана от Гугъл за присъединяване в Think Finance Central Europe 2017, събитието сплотяващо най-големите финансови компании в бранша.

Credissimo съставлява България измежду мощна конкуренция от одобрени европейски ФинТек компании като Mintos (Латвия), Lendify (Швеция), Viventor (Холандия), Fidor Bank (Германия), Funding Circle (Англия), Wonga (Холандия), Zonky (Чехия), Cream Finance (Латвия), 4Finance (Латвия) и други

„ Номинацията, която получихме е първата на международно равнище, което е голямо самопризнание за нас. Да бъдеш единствената българска компания на един от най-значимите състезания във финансово-технологичната сферата, е доказателство, че Credissimo към този момент се подрежда измежду най-иновативните и обещаващи сдружения в Европа. След множеството оценки, които компанията ни получи през последните месеци, присъединяване в състезанието е следващата оценка за работата и старанието на целия ни екип. Пожелаваме триумф на всички участници в състезанието. " съобщи господин Янков, изпълнителен шеф на компанията.

European FinTech Awards е един от най-престижните състезания, който прави оценка работата на фирмите от финансово-технологичния бранш в Европа, като събира над 500 бизнесмени, банкери, вложители и консултанти. Тази година тематиката на премиите е " Епохата на ФинТек промишлеността ".

Носителите на премиите ще бъдат оповестени на специфична гала на 27 септември в Брюксел.

Гласувайте и вие, и подкрепете единствената българска компания в European FinTech Awards 2017, като дадете своя глас тук: https://europe2017.fintech.nl/companies/credissimo

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР