COVID сертификатът за ваксина всъщност е европейският сертификат за завършен

...
COVID сертификатът за ваксина всъщност е европейският сертификат за завършен
Коментари Харесай

„Зелен сертификат“: какво да правим, ако вече сме преболедували коронавируса

COVID документът за ваксина в действителност е европейският документ за приключен цикъл на имунизация, с който всички пътуваме през последните месеци. Този документ е без краен период, без значение по кое време е сложена втората игла, научихме от .

С шестмесечен период обаче е документът, който имат хората, преболедували ковид, т.е. в случай че някой е бил болен през март, то към днешна дата валидността към този момент е изтекла.

Третият тип документ е този, който се издава въз основата на изработен тест. Валидността там е друга. При PCR теста срокът на годност е 72 часа, а при антигенен този период е 48 часа.


 9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид  9 метода да си спестим непотребните паники по време на ковид
Всички, изкарали ковид, които попадат като доказани случаи с позитивен резултат от PCR тест в Националния указател за битка с COVID-19, ще имат опция да изтеглят цифровия вид на европейския зелен документ от (ако сега не успявате да отворите уеб страницата, пробвайте още веднъж след няколко часа).

Той може да бъде изтеглен от секция „ Аз и моето семейство”, без да е нужен дипломиран електронен автограф (КЕП).



Цифровата версия може да се съхранява на мобилно устройство. Гражданите могат също по този начин да изискат документа на книжен притежател.

И при двете версии ще е налице QR код, който ще съдържа значителната информация, както и дигитален автограф, гарантиращ достоверността на документа.

Повече по тематиката за „ зелените документи “ и правата ни вижте във видеото.
 7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете  7 признака, че сте преболедували ковид без да разберете
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР