COVID-19 удари и тима на Левице, където се подвизава българският

...
COVID-19 удари и тима на Левице, където се подвизава българският
Коментари Харесай

COVID-19 обърка сметките на Чернокожев и Левице

COVID-19 удари и отбора на Левице, където се подвизава българският национал Цветомир Чернокожев. Заради огромен брой инфектирани играчи беше анулиран мачът на отбора със Списка от полуфиналната фаза за Купата на Словакия.

„ Трябваше да играем мач за Купата предходната седмица, само че към момента нямаме изясненост какво става. Никой в тима не знае какво се случва.”, показа пред Sportal.bg Цветомир Чернокожев.

Оказва се, че това не е единственият проблем пред тима на 20-годишното българско крило. Заради оскъдния състав, който води подготовка в последните няколко дни, се постанова отсрочване и на идната среща от шампионата.

„ Отмениха мачовете, тъй като съвсем целият тим е инфектиран и това е още от предходната седмица. Сега упражняваме единствено петима индивида. В подобен състав сме от предходната сряда, само че не знаем до по кое време ще продължи това. До този миг не сме пропуснали мач, тъй като по стратегия нямахме нито един, нито в сряда, нито в събота. Мачът с Приевидза, който трябваше да изиграем тази сряда обаче е анулиран. – разкри българският национал. – Радвам се, че моят тест е нeгативен, би било хубаво вирусът да ме подмине, с цел да не ни обърква повече проектите.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР