COVID-19 пандемията наложи сериозна промяна както в нашия живот, така

...
COVID-19 пандемията наложи сериозна промяна както в нашия живот, така
Коментари Харесай

Платформата, която даде шанс на образованието да се развива

COVID-19 пандемията наложи сериозна смяна както в нашия живот, по този начин и в куп други сфери от всекидневието ни. Нужната обществена отдалеченост сътвори нови правила при общуването, което от своя страна докара до още по-масово потребление на софтуерните устройства. Образованието също беше една от тези сфери, която се наложи да бъде трансформирана бързо, с цел да могат всички възпитаници да продължат по своя образователен график.

Въпреки сложното начало, отдалеченото образование зае основната роля в просветителния развой, като цифровите платформи за познания осигуриха директната връзка сред учениците и учителя. Лекият ужас и несигурността от потреблението на тези приложения бързо останаха на назад във времето, когато всички залагащи на подобен вид образование откриха за извънредно малко време лесния метод към вярната приложимост.

В тези изпитателни времена за просветителна система, на българския пазар своя път откри цифровата просветителна платформа, предлагана от издателство Клет България. Осигуряваща над 50 000 образователни ресурса, тя дава на учениците от първи до седми клас всички нужни просветителни материали, гарантиращи за първокачественото им обучение. Интерактивни видеа, динамични презентации, логичен игри и задания, това са единствено дребна част от огромна база с данни, с която дигиталото просветително приложение разполага.

От издателството имат вяра, че този сложен миг, натрапен от пандемията, обуславя потребността от елементарно и налично просветително приложение, с което учениците да не губят скъпата връзка в тяхното образование. Адаптирано особено за българския пазар, обезпечава достъп до цялата просветителна стратегия с помощта на интерактивния си дизайн, квалифициран от професионалните разработчици на издателство Клет България.

Основната цел пред издателството е наличието в платформата да не е единствено профилирано и насочено към облекчаване потребностите на образователния развой от първи до седми клас, само че и да направи часовете по-вълнуващи и предизвикателни.

За да бъде обезпечено вълнуващо и елементарно налично обучение за вашите деца, от 1.07.2021 година, ще може да се достъпва с абонаментен проект. Абонаментът дава достъп до цялостното наличие на платформата за период от една година. Пакетните предложение включват абонамент за самоподготовка за 118,90 лева или групов, който се предлага за над 10 абонамента, закупени едновременно за 39,90 лева

Възможността учениците да разполагат с цифрово приложение, осигуряващо им достъп до необятния свят на образованието, подсигурява тяхната ангажираност към учението по-всяко едно време. Независимо къде се намират - дали в класната стая или от у дома, те могат да получат всички нужни познания по-един елементарен, интерактивен и занимателен метод.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР