COVID-19 отключва диабет при някои от заразените. Това обясни председателят

...
COVID-19 отключва диабет при някои от заразените. Това обясни председателят
Коментари Харесай

Венцислав Мутафчийски: коронавирусът може да отключи диабет

COVID-19 отключва диабет при някои от инфектираните. Това изясни ръководителят на Националния действен щаб проф. Венцислав Мутафчийски по време на постоянния брифинг на здравните управляващи, представен от:

"В резултат на използването на огромни дози кортикостероиди и дексаметазон се предизвика неоткрит до момента диабет. За благополучие на множеството заболели това е преходно положение, в това число и високото кръвно налягане. Това е резултат като непряк резултат от лекуването, съчетано с директното деяние на вируса. Така си го обясняваме ние. "
 8 храни и питиета, които ще ни оказват помощ да контролираме равнищата на кръвната си захар  8 храни и питиета, които ще ни оказват помощ да контролираме равнищата на кръвната си захар  8 храни и питиета, които ще ни оказват помощ да контролираме равнищата на кръвната си захар  8 храни и питиета, които ще ни оказват помощ да контролираме равнищата на кръвната си захар
"Около три месеца след изписването този диабет изчезва при болните - временен е. При по-възрастните заболели имаме одобряване на инертен диабет, неоткрит диабет, който става много очевиден след боледуването и те резервират лекуването си до живот. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР