COVID-19 неведнъж показа, че няма зависимост при заболелите - често

...
COVID-19 неведнъж показа, че няма зависимост при заболелите - често
Коментари Харесай

И Нора Недкова се сблъска с COVID - болестта минала тежко, бабина рецепта ѝ помогнала в битката

COVID-19 нееднократно сподели, че няма взаимозависимост при заболелите - постоянно се случва по-възрастните хора да карат заболяването по-леко, в сравнение с младите и дейните. 

Такъв е и казусът с плеймейтката Нора Недкова, която стана следващата известна българка, сблъскала се с заболяването. Само че COVID-19 при нея минава със тежки признаци и мощни медикаменти. " Прекарах вируса преди 2 месеца. Периодично, до момента в който бях болна, си върших фотография на гърдите, тъй като този зной ме влудяваше ", изяснява пред " България през днешния ден " тя.

Виж още: Заедно ли са още Рая Пеева и Явор Бахаров? Актрисата с безапелационен знак

Оказва се че с изключение на с антибиотици, се наложило да лекуват плеймейтката и с инжекции. " Приемах и по лъжица сода бикарбонат с вода и лимон. Правих си и инхалации всеки ден. Всичко това ми оказа помощ вирусът да не слезе в дробовете ми ", разкри Недкова. 

Виж още: Алекс Сърчаджиева за ролята в " Откраднат живот ", описа и за странна преживелица след гибелта на Ласкин

Плеймейтката е уверена, че се е заразила с заболяването в киното. " Няма къде другаде да е. Много се пазих и внимавах ", разяснява тя. Именно и поради обстоятелството, че към този момент е преборила заболяването, към този момент Нора Недкова е безапелационна - няма да се имунизира. " Има хора, които повече от мен се вуждаят от ваксина ", безапелационна е тя.

Виж още: Става горещо: Андреа се пусна гола от ваната, разяснява връзките си с Кобрата

Самата Нора Недкова моли хората да бъдат извънредно деликатни, когато вървят на фитнес или в мола. " Нека бъдем виновни и се пазим дружно ", приканва тя. Нора утвърждава отварянето на залите и комерсиалните центрове, защото младежите имали потребност от многообразие, а и трябвало да се научим да живеем с вируса. 

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР