COVID-19 и войната в Украйна не са отказали туристите да

...
COVID-19 и войната в Украйна не са отказали туристите да
Коментари Харесай

Драганов: Тази година имаме много повече туристи

COVID-19 и войната в Украйна не са отказали туристите да осъществят почивката си у нас и се следи " голям растеж " по отношение на предходната година, регистрира Румен Драганов, шеф на „ Центъра за разбори и оценки в туризма”.

" Туристите отдава обръгнаха на тези неща и не слушат никого. Просто това е неглижирано ", уточни той за ковид. Очакванията му към служебното държавно управление е за " обикновено отношение " в тази посока.

" Опазването на всеки един е негово персонално обвързване и проблем. Бабите преди време ни споделяха: " Мий си ръцете, не си бъркай в устата”, напомни той, като акцентира, че възбраните не работят.

По думите на Драганов войната в Украйна също не е фактор за туристите: „ Сега, в случай че погледнете плажовете, цялостни с народ с чадъри, хората в морето да не би да си приказват за война "?

По думите му сезонът се движи доста добре. " Ние се движим към 14% под равнищата на 2019-та - предпандемичната година. Няма да имаме 12 милиона и половина задгранични гости, те ще бъдат по-малко, само че в това време имаме голям растеж по отношение на предходната година. И всичко се движи според нашето очакване”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР