© Юлия Лазарова Още по темата Подалите оферти компании най-после

...
© Юлия Лазарова Още по темата Подалите оферти компании най-после
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Подалите предложения компании най-сетне бяха оповестени след година и половина закъснение на търга за 200 млн. лева
16 авг 2017
Стойността на търга е близо 22 млн. лева без Данък добавена стойност, а финансирането е по стратегия " Региони в напредък "
15 авг 2017

30 млн. лева

Комплексен онкологичен център - Бургас, разгласи социална поръчка за доставка на лекарствени артикули за лекуване на онкологични болести. Търгът е разграничен на две позиции, като участниците могат да подават предложения и за двете. Спецификацията съдържа общо 81 лекарствени продукта, от които 68 са включени в първата позиция, а 13 във втората.

Единственият аршин за оценка на офертите е препоръчаната цена. Няма условия към финансовото положение на претендентите.

Доставките би трябвало да се извършват сред 1 ноември 2017 година и 31 октомври 2018 година Крайният период за подаване на предложения е 20 септември 2017 година

12 млн. лева

Централният орган за покупки под шапката на Министерството на финансите, дирекция " Централизирано възлагане и публични поръчки ", разгласи социална поръчка за разчистване. Планира се подписване на рамково съглашение за интервал на осъществяване на услугите от 1 февруари 2018 година до 31 януари 2021 година с шест изпълнителя, на които ще бъдат предоставено сложно разчистване на здания, работни и сервизни пространства, поверени за ръководство и предписание на органите на изпълнителната власт и техните администрации.

Поръчката обгръща всекидневно хигиенизиране, главно разчистване, което се прави един път или два пъти в годината, както и периодически действия (почистване на мебели и офис техника със профилиран препарат, разчистване на архивни пространства, гаражи, абонатни станции, общи сутеренни пространства и др.).

Цената е единственият аршин за оценка на офертите. Освен това претендентите би трябвало да са осъществили най-малко 3 млн. лева оборот за последните три завършили финансови години. От участниците се изисква и да разполагат с най-малко 50 служащи и чиновници, директно заети в осъществяване на услуги по разчистване на територията на страната, към датата на подаване на офертата.

Крайният период за подаване на предложения е 25 септември 2017 година

4.9 млн. лева

" Пристанище Варна " ЕАД разгласи поръчка за строителство, рехабилитация, главен, настоящ и спешен ремонт на настилки, ВиК и уреди част от пристанищната инфраструктура за потребностите на сдружението. Ще се подписа рамково съглашение с до трима евентуални реализатори за период от три години за гореспоменатите действия, до края на 2020 година

Критериите за оценка на офертите са препоръчаната цена с тежест 60% и техническото предложение с 40%. Участниците би трябвало да са осъществили най-малък общ оборот от 8 млн. лева в това число най-малък оборот в сферата, попадаща в обсега на поръчката, от 4 млн. лева за последните три завършили финансови години.

Крайният период за подаване на предложения е 14 септември 2017 година

1.49 млн. лева

Община Петрич разгласи поръчка за планиране, практикуване на авторски контрол и осъществяване на строително монтажни за възстановяване на енергийната успеваемост на многофамилни жилищни здания в град Петрич. Поръчката е разграничена на пет позиции, всяка от които за обособена постройка. Участниците в търга обаче могат да подават предложения единствено за една от тях.

Поръчката се финансира по оперативна стратегия " Региони в напредък ".

Критериите за оценка на офертите са цената и организация за осъществяване на поръчката с равна тежест - по 50%. Участник, предложил цена, по-висока от прогнозната стойност по обособената позиция, ще бъде отхвърлен от присъединяване в процедурата.

Кандидатите би трябвало да са осъществили избран най-малък общ оборот за последните три завършили финансови години. Сумите са сред 535 хиляди и 717 хиляди лева за другите позиции.

Продължителността на осъществяването на поръчките е 120 дни. Крайният период за подаване на предложения е 13 септември 2017 година

1.47 млн. лева

Община Разград разгласи социална поръчка за планиране, осъществяване на строителство въз основа на утвърждения капиталов план и осъществяване на авторски контрол по време на строително – монтажните работи на две многофамилни жилищни здания, находящи се на територията на града по отношение на реализацията на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилищни здания. Търгът е разграничен на две позиции, като претендентите могат да подават предложения единствено за едната.

Критериите за оценка на офертите са препоръчаната цена с тежест 60%, срокът за правене на капиталов план с 15% и срокът за осъществяване на строително-монтажните работи - с 25%.

Кандидатите би трябвало да са изпълнили строителство с предмет и размер, еднакъв или подобен с тези на актуалната поръчка, за последните пет години от датата на подаване на офертата, като за такова се смятат действия, свързани с осъществяване на строително – монтажни работи за създаване, доизграждане или ремонт, в това число въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост на обекти – ІІІ категория според член 137, алинея 1, т. 3, б. " в " от Закон за устройство на територията.

Продължителността за осъществяване на поръчката е 150 дни. Оферти могат да се подават до 14 септември 2017 година

1.33 млн. лева

Община Шумен разгласи социална поръчка за зимно поддържане – снегопочистване, опесъчаване, лугиране на улици, тротоари и територии за публично прилагане в града. В търга се включват действия по общо 142.5 км общинска пътна мрежа, улиците в селата на територията на община Шумен и кварталите Дивдядово, Мътница и Макак, за интервала сред 1 януари 2018 година и 31 декември 2020 година Поръчката е разграничена на три позиции, като участниците могат да подават предложения и за трите.

Основен аршин за оценка на офертите е препоръчаната цена с тежест 80%. Другият индикатор е срокът за излизане на техниката, т.е. времето за реакция при снеговалеж. Кандидатите следва да са изпълнили минимум една активност, идентична или сходна с предмета и размера на поръчката, най-вече за последните три години от датата на подаване на офертата.

Крайният период за подаване на предложения е 21 септември 2017 година

833 хиляди лева

Община Разград разгласи социална поръчка за ремонт на улици и прилежащи асфалтови паркинги и уширения в града.

Предвижда се да се извърши ремонт на ул. " Дунав ", бул. " Васил Левски ", бул. " Бели лом ", ул. " Иван Вазов ", междублоково пространство – бул. " Априлско въстание " №62, бул. " България ", ул. " Паркова ", ул. " Свети Климент ", ул. " Осъм ", ул. " Места ", ул. " Вит ", ул. " Панега ", Паркинг кв.66, бул. " България ", ул. " Чавдар челник ", ул. " Христо Ботев ", ул. " Рила ", Квартал 72, ул. " Надежда " и бул. " Априлско въстание " №56 – местен път, както и на други улици в Разград при съществуване на останал финансов запас.

Цената е единствен аршин за оценка на офертите.

Предвижда се ремонтите да приключат до края на 2017 година Крайният период за подаване на предложения е 8 септември 2017 г.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР