© Анелия Николова И такива неща се случват - колкото

...
© Анелия Николова И такива неща се случват - колкото
Коментари Харесай

Храни ПИК да те хапе

© Анелия Николова И такива неща се случват - колкото и да се обгрижват взаимно, и ръководещите падат жертва на жълтите медии. Ето да вземем за пример тази седмица министърът на НДК и председателството Лиляна Павлова се оплака от жълтите вести: " Този път съм безапелационна и няма да разреша на гърба ми да се натрупа рейтинг, правейки забележими за обществото уеб сайтове с подправени вести. Като уважаваща себе си жена считам, че е под достолепието ми да изяснявам за долни дрехи, облекла, чанти и други женски продукти. Но като политик изрично се опълчвам на всички грозни опити за манипулиране и заблуждение на читателите ", написа тя във Фейсбук, евентуално визирайки изявления, че по време на церемонията по откриването на председателството, която тя водеше, е била облечена с тоалет на Армани.

Предния ден в жълтия уебсайт ПИК се появи обявата " Евро изискан! Лиляна Павлова блесна с " Армани " за 10 бона ", в която четем: " Сумата не е безбожно скъпа за изтънчен тоалет с съвършена кройка и породист генезис. Лили си е купила дизайнерския тоалет на шопинг в Милано. "

" Свободата на словото не е разпасаност, а е съпроводена с отговорности и отговорности, едни от които са информацията, която се показва на обществото да бъде основана на истината. Този път считам да доведа битката до дъно и да потърся правата си по правосъден път. Случайно или не предходната офанзива по мен съответства със съставянето на държавното управление. А сегашната поръчка - с вота на съмнение. Съвпадение? Едва ли ", написа още Павлова, която има дребен късмет в възможен правосъден спор, тъй като да си добре облечен мъчно (както се твърди в публикацията) може да се одобри като позорящо събитие.

Лиляна Павлова може и да има проблем с ПИК. Такъв нямат нейните съпартийци, които постоянно дават изявленията освен за това, само че и за други жълти издания, а пресцентърът на държавното управление им изпраща " извънредни " фотоси. И освен - предходният кабинет Борисов даже беше дал пари на тези уеб сайтове, с цел да популяризират... европредседателството. Вероятно заради тази причина и бързо се отхвърли от концепцията си достъп до финансиране (европейско и държавно) да имат единствено медии, които съблюдават етичните правила.

Ето за какво министър Павлова не би трябвало да се сърди на жълтото слово, а на тези, които я хранят - и с пари, и с легитимация.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР