COPI’S стартира от 2 до 4 октомври в Интер Експо

...
COPI’S стартира от 2 до 4 октомври в Интер Експо
Коментари Харесай

Широкоформатният дигитален печат завладява текстилната индустрия на COPI’S

COPI’S започва от 2 до 4 октомври в Интер Експо Център. Организаторите регистрират нарастване на заетите площи с над 20% по отношение на предходното издание, гарантирайки проява на най-новите трендове в употребяваните материали, техники и технологии в сектора. На събитието ще бъдат показани редица новаторски артикули и машини, чиито министър председатели минаха на огромните европейски панаири в промишлеността напролет. В ревюто вземат участие едни от най-утвърдените компании в сектора, които ще показват и широкоформатен цифров щемпел, вълнуващ все по-големи територии в текстилната промишленост.

Фирма Мираж Груп ще показва принтер Canon Oce Colorado 1640. Първият Roll-to- Roll артикул, основан на технологията Canon Uvgel, с европейски дебют на FESPA 2017. Принтерът е с работна широчина 164 см. Марк Уоън, шеф на Graphic & Communications Group Canon Europe, споделя мнението си за продукта: " Няколкото европейски производители, които към този момент са виждали Canon UVgel технологията преди FESPA 2017 – доста от които са все по-активни в региона на интериорния дизайн – бяха удивени от качеството на щемпел и ясно виждат опциите за използване на Océ Colorado за необятна гама артикули. ", похвалиха се от Мираж Груп.

На тазгодишното издание на COPI’S Арагорн ще покаже редица новости. Компанията се включва в ревюто с разнообразни типове принтери. Сублимационият принтер Roland TexArt RT-640 разполага с най-новото потомство печатаща глава, даваща чудесно качество на изображението. Пиезо мастилено-струйната глава има 8 канала, съдържащи 180 дюзи със седем разнообразни размера на капката. Това разрешава на RT-640 да реализира гладко преливане на тоновете, по-фини елементи и по-наситен, и компактен цвят за реализиране на фотографско качество на принтираните изображения. Принтерът може да работи в четирицветен или в осемцветен режим, като при осемцветния режим може да се употребяват флуоресцентни цветове. Максималната скорот на щемпел при дву-пасов режим е 32,6 квадратни метра за час.

Фирма Аглика Трейд ще показа машини от най-ново потомство за високоскоростен сюблимационен щемпел и пряк цифров щемпел върху текстил и хартия. Заедно с тях компанията ще предложи и консумативи, огромно многообразие от текстилни групи за сюблимационен щемпел, кърпи и одеала, които са създадени в България. Богатият подбор от домакински текстил покрива условията на разнообразни търговски пазари като Ритейл, Хорека, Промо и Платове със характерни характерности. Модерните претекстове и цветове съставляват единствено част от визията на продуктите.

Добре познатата марка ProTex за многo компании в текстилния отрасъл е благонадежден снабдител на съоръжение и мастила за цифров щемпел и други процеси в текстилната промишленост. ProTex ще показа Polyprint TexJet Echo и TexJet More принтер Echo, които са идеални за старт в бизнеса. More принтерът е подобаващ за текстили с по-голям размер – до 41х95 см., машината има пет цвята СМУК+W мастила. Софтуерът дава точна калкулация за себестойността на печата, оптимизиращ автоматизирано цветовете и бялата маска.

 1978388 Руен Машинари се включва в ревюто със SPRINT 6 - компактна машина за индустриална висококачествена бродерия. С дребното си тегло тя е доста подобаваща за бърза, мобилна приложимост. Машината работи тихо и това я прави подобаваща за приложимост в комерсиалната мрежа. Въпреки компактната си конструкция SPRINT 6 е машина, предлагаща същата точност и качество на бродерията, както и огромните индустриални бродировъчни машини.

Представените компании са една дребна част от многообразието на конкурентната среда, която ще предложи своите артикули на COPI’S. Сред многообразието от демонстрации, които ще откриете като посетите ревюто са качественият и новаторски щемпел върху разнообразни повърхности, програмен продукт за автоматизиране на процесите в полиграфията, щемпел при опаковките и етикетирането, новаторска линия Digital Signage екрани и забавни софтуерни подаръчни аксесоари.

COPI’S - ревюто, което " укрепва цветовете на есента ", ви чака. Цялата информация за него следете в уеб страницата: www.copi-s.com
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР