Classic FM радио е единствената медия, която ще даде възможност

...
Classic FM радио е единствената медия, която ще даде възможност
Коментари Харесай

Само по Classic FM: Kонцертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на живо - slava.bg

Classic FM радио е единствената медия, която ще даде опция на слушателите да се насладят изцяло гратис на част от концерта на българското сопрано Соня Йончева и испанския тенор Пласидо Доминго – на 31 август. Единственото радио за класическа музика в България ще излъчва от особено мобилно студио на площад „ Св. Александър Невски “ с водещ Георги Митов – Геми. Програмата започва от 10 ч. сутринта с посетители онлайн в медийния корнер на bTV Media Group, като се планува излъчването от сърцето на столицата да продължи до 20:30 ч. на същия ден.
Classic FM радио ще излъчи онлайн първите две осъществявания от церемония концерта на Соня Йончева и Пласидо Доминго, който е разгласен с начало 20 ч. Слушателите ще имат опция да чуят и извънредното изявление на Георги Митов с оперната прима, която популяризира България в целия свят, а гостите в мобилното студио на пл. „ Александър Невски “ ще разкрият любопитни детайлности, повдигащи завесите към концерта и личността на Соня Йончева. Специалната стратегия включва и диалог с майката на българското сопрано – Теменуга Йончева, хореографът Владимир Ангелов, диригента на Софийската филхармония Найден Тодоров, баса Божидар Божкилов и други.
В отговор на възходящия интерес към събитието и като извънреден медиен сътрудник на концерта, Classic FM ще излъчва гостуванията в студиото и Програмата на радиото може да бъде чута посредством ефирната стратегия на 88 MHz в София и онлайн в цялата страна....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР