class=first-letter-big>П оявата на 24-часовите новинарски емисии превърна серийните убийци и

...
class=first-letter-big>П оявата на 24-часовите новинарски емисии превърна серийните убийци и
Коментари Харесай

Красавицата и звярът: жени, които се влюбиха в чудовища

class= " first-letter-big " > П оявата на 24-часовите новинарски излъчвания трансформира серийните убийци и други нарушители в нещо като звезди. Колкото и да са скандални тези „ звезди”, доста от тях могат да се похвалят с купища почитатели, а някои даже бележат триумфи на любовния фронт, написа уеб сайтът.

През 1979 година процесът против Тед Бънди влезе в историята като един от първите процеси за убийства, предавани в миналото по национална телевизия. Докато закононарушенията на серийния палач бяха явно шокиращи за необятната общност, този случай също беше известен и с многотожени, които флиртуваха с Бънди. Той даже се оженил за дългогодишна почитателка до момента в който тече делото против него.

Странно събитие в нашия медийно-ориентиран свят – някои от най-ужасяващите убийци в историята са третирани като рок звезди

– само че за какво? Една от вероятните теории е хибристофилията – формалният термин за полово привличане към хора, които правят скандални закононарушения. Всъщност има някои дами, които намерено се разпознават като хибристофили, а други, които мощно загатват, че усещат това извънредно привличане.

Психолозите обаче показват също, че някои дами, които „ обичат” убийците, в действителност може просто да обичат медийното внимание, което идва при асоциацията им с някой толкоз прочут. А в други случаи това може просто да е рискова версия на дамата, която си мисли, че може да промени мъжа макар неговите отвратителни закононарушения.

Афтън Бъртън и Чарлз Менсън



Без подозрение Чарлз Мендън е един от най-печално известните водачи на набожен фетиш през XX в. През 60-те години неговите философии, подкрепени от ЛСД, въодушевяват толкоз почитателите му, че те са подготвени да убиват. Самият Менсън в никакъв случай не е убивал, само че все пак убийствата в тази ситуация Шарън Тейт го жигосват като лице на злото.

През 1971 година Менсън е наказан за убийствата на известната актриса Шарън Тейт и още шест души. Но за Афтън Бъртън Менсън е почтен по всички обвинявания и неправилно затворен природозащитник. Макар да е правилно, че Менсън написа много красноречиво за унищожаването на околната среда от човечеството, доказателствата против него за ужасяващите му закононарушения са многочислени.

Менсън беше скандално прочут по целия свят близо 20 години, преди Бъртън даже да се роди .

Тя стартира да си кореспондира с него, когато е единствено на 17 години, откакто другар ѝ демонстрира писанията му за околната среда. В последна сметка Афтън употребява всичките си спестявания, с цел да се реалокира от Илинойс в Калифорния, където стартира да посещава Менсън в пандиза през 2007 година

Бъртън и Менсън стават двойка и получават лиценз за брак на 7 ноември 2014 година Афтън е на 26 години по това време, а Чарлз Менсън – на 80. Желанието ѝ да се омъжи за него е подбудено от обстоятелството, че бракът ще ѝ разреши достъп до информация и документи, които нормално са непокътнати единствено за фамилията. Сватбата обаче се отсрочва.



Мнозина имат вяра, че Бъртън е билa обвързван с Менсън, с цел да може тя поеме контрола върху имениет му, откакто той почине. Зловещ слух се появи през 2015 година - че тя се омъжва за него с вярата да получи правата върху тялото му, с цел да може тя да изложи натрупа му на показ.

И до през днешния ден Бъртън твърди, че връзката ѝ с Менсън е била взаимна и продължава да го обича даже след гибелта му през 2017 година

Керъл Ан Буун и Тед Бънди

Когато Тед Бънди беше съден за похищение и ликвидиране на 12-годишно дете, Керъл Ан Буун освен продължи връзката си с него, само че се съгласи да се омъжи за него и да му роди детето.

Бънди и Буун се срещат за първи път, до момента в който работят дружно в Министерството на незабавните служби в Олимпия, Вашингтон през 1974 година През деня прословутият сериен палач оказва помощ на управляващите да търсят изчезнали дами, през нощта той ги убива скрито и се отървава от труповете.



Дори жестоките убийства, които той прави през 1978 година в къща във Флорида, не могат да я убедят да прекъсне връзката. Въпреки обстоятелството, че Бънди скоро ще бъде приет за отговорен за голям брой убийства, Буун остава лоялна към него и даже се реалокира във Флорида, единствено с цел да го поддържа в съда.

Любопитно е по какъв начин се дами двойката.

Бънди се възползва от остарял закон на Флорида, който гласи, че вярно дефинираното предложение в открита правосъдна зала ще съставлява правна гала – стига да е било в наличието на правосъдни чиновници. За наслада на Бънди проектът му сработва.

Към този миг той към този момент е наказан на гибел за убийствата във Флорида и е напът да бъде приет за отговорен и за убийството на 12-годишно момиче. В последна сметка Бънди в последна сметка ще признае общо 30 убийства, само че в действителност може да е направил до 100.

За Буун нищо от това нямаше значение толкоз, едвам се омъжи за мъжа, който обича и да има дете с него. Двамата посрещат щерка си през 1982 година, макар че никой не е напълно сигурен по какъв начин е зачената тя, защото съпружеските визити не бяха механически позволени. Вероятно двойката е подкупила надзорник.



Във всеки случай

Роуз Бънди е родена през 1982 година

и двойката се радва на фамилните си визити в пандиза в продължение на няколко години, до момента в който Буун не се развежда с Бънди през 1986 година Според известията тя в никакъв случай повече не го е виждала и не приказва с него преди изтезанието му през 1989 година Местонахождението на Карол Ан Буун и Роуз Бънди остава мистерия.







Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР