class=first-letter-big>К аква злокобна тайна пазиш според зодията ти? Какви скрити

...
class=first-letter-big>К аква злокобна тайна пазиш според зодията ти? Какви скрити
Коментари Харесай

Каква злокобна тайна криеш според зодията

class= " first-letter-big " > К аква злокобна загадка пазиш съгласно зодията ти? Какви скрити намерения се крият в дълбините на съзнанието ни, за които самите ние не подозираме?

Астрологията може да ни даде отговор на този въпрос, описват Edna.bg и Vbox7.

ОВЕН

Когато би трябвало да вземеш решение, се ръководиш от възприятията и пренебрегваш разсъдъка. Това ти основава доста неприятности и зарежда твоето незряло и егоцентрично алтер его.

ТЕЛЕЦ

Склонна си да се държиш като арогантна материалистка, когато те разочароват. Пристрастена си към чувството, че постоянно получаваш това, което искаш. Внимавай - обсебването от концепцията да имаш най-хубавото непременно е деструктивна.

БЛИЗНАЦИ

В теб живеят доста персони. Чувстваш се длъжна да даваш думата на всяка една от тях. Не прекалявай с говоренето и непрекъснатото прехласване по себе си - може да си спечелиш доста недоброжелатели.

РАК

Ти си сензитивна, само че нямаш желание да се извиняваш за това, че приемаш нещата прекомерно персонално. Трудно излизаш от черупката си, само че когато това се случи - ориста да е на помощ на оня, който те е ядосал!

ЛЪВ

Ти си центърът на вселената и изискваш от всеки да бъде наясно с това. Ако някой дръзне да ти прави сянка, ще го оставиш да слънчаса и с горделивост ще тържествуваш след погрома му.

ДЕВА

Ти си роден критик и не пропускаш да отбележиш слабостите на конкуренцията. Песимизмът ти от време на време съумява да те убеди, че слънцето изгрява заран, с цел да даде опция на ориста за следващ път да изпита опциите ти.

ВЕЗНИ

Трудно взимаш решения, мразиш фрази, които стартират с "Ако си представим, че ". Обичаш ролята на жертва, само че истината е, че тя изобщо не ти отива - ти си вълк в овча кожа.
class= " label-num " >
СКОРПИОН

Ти се ръководиш от пристрастеността, а тя от време на време прераства в гняв и свирепост. Не се страхуваш да си покажеш ноктите, в случай че се чувстваш застрашена. Внимавай - този метод може да ти навлече неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Ти си брутално откровена. Носиш отговорност за това, което си споделила, а не за метода, по който хората ти интерпретират думите. Този метод на мислене обаче може да ти сътвори проблеми в бъдеще. Малко деликатност няма да ти навреди.

КОЗИРОГ

Ти си мъдра укротителка и би трябвало да държиш всичко под надзор. Въпреки това не можеш да избягаш от манипулативната си природа. Склонна си да използваш другите, с цел да извлечеш персонална изгода, и се опитваш да се оправдаеш с по-висша цел.

ВОДОЛЕЙ

Не се свениш да поставиш бърза оценка на непознатото държание. Даваш най-хубавите препоръки, само че ти самата не се вслушваш в тях.

РИБИ

Обичаш да оставаш уединено със себе си. Не обичаш да поемаш отговорност и постоянно очакваш от другите да вземат значимите решения вместо теб.

Още забавни видеа вижте в канала на Vbox7

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " >

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " >

style= " box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px; font-weight: bolder; " >
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР