Citroen обяви, че само за месец, на 10-те пазара, на

...
Citroen обяви, че само за месец, на 10-те пазара, на
Коментари Харесай

Citroen отчете 10 000 запазени от новото поколение e-C3

Citroen разгласи, че единствено за месец, на 10-те пазара, на които е налично, компанията е получила 10 000 поръчки за опазване на представител на напълно новото потомство на най-продаваната кола на марката- С3.

" Новото е-C3 улеснява животът на електрификацията, като предлага на клиентите от B-сегмента еластичност, съвременен дизайн, характерен комфорт и необятна гама от потребно съоръжение, започващо на цена от 23 300 евро ", анонсират от Citroen.

Към момента, компактният модел е разполагаем в две равнища на оборудване- You на цена от 23 300 евро (или 99 евро месечно) и Max на 27 800 евро (179 евро месечно), като техни представители могат да бъдат непокътнати онлайн до края на януари идната година без нужда от капаро. Изразилите своето предпочитание ще бъдат и първите, които ще получат извънредна информация, както и тези, които ще могат първи да поръчат електрическия автомобил.

От Citroen споделят и забавни детайлности към потребителските настроения от десетте пазара, на които е разполагаем e-C3 (Франция, Германия, Белгия, Люксембург, Холандия, Австрия, Португалия, Полша, Италия и Испания)- 44% от поръчките са за версията Max, а останалите за You.

е оборудван с батериен LFP (Lithium Ferro Phosphate) модул с потенциал от 44 kWh и електромотор с мощ от 113 конски сили, което съгласно анонса на френската марка е задоволително за изминаването на до 320 километра без нужда от зареждане. При нужда от такова, моделът поддържа бързо зареждане (100 kW) при съществуване на което е допустимо генерирането на заряд от 20% до 80% за 26 минути.

В оборудването на новия Citroen e-C3 ще могат да бъдат включени емблематичното за марката Advanced Comfort® окачване (стандартна екипировка), ергономичните седалки Advanced Comfort, особено създадено приложение за мобилен телефон Citroën e-ROUTES, функционалност E-Remote, която разрешава на притежателите да употребяват своето приложение MyCitroen за отдалечен надзор и мониторинг, затопляне или изстудяване на купето и локализиране, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР