Citroen обяви, че от 1 септември тази година, модификационната продуктова

...
Citroen обяви, че от 1 септември тази година, модификационната продуктова
Коментари Харесай

Citroen реструктурира модификационната си гама

Citroen разгласи, че от 1 септември тази година, модификационната продуктова гама на марката ще бъде реструктурирана, като познатите досега равнища на съоръжение Live, Feel, Feel Pack, Shine и Shine Pack ще бъдат разпределени в три нови- YOU, PLUS и MAX.

" Гамата на Citroen е модифицирана, с цел да стане по-лесна за схващане и потребление ", споделят от френската марка. " Това оказва помощ да се улесни извършването на покупки на клиента и отразява новите потребителски трендове. Това е основано, с цел да отговори на упованията на клиентите допустимо най-точно, като се концентрира върху това, което те фактически употребяват. По този метод те се възползват от по-добро преживяване с марката посредством по-голяма бистрота ".

От Citroen показват също по този начин, че новата модификационна гама ще бъде по-лесна за схващане от страна на потребителите и посредством нейната по-лека конструкция клиентите ще могат да разчитат на по-добър надзор върху разноските си, както и по-кратко време за доставка на определения артикул.

" Като предлага подобаващи равнища на съоръжение и добре дефинирани пакети с варианти, марката дава решения, съобразени с техните потребности и метод на живот ", допълват от Citroen.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР