Citroen анонсира информация за обновената версия на уникалния за индустрията

...
Citroen анонсира информация за обновената версия на уникалния за индустрията
Коментари Харесай

Citroen обнови Ami и представи нова специална версия

Citroen анонсира информация за обновената версия на неповторимия за промишлеността градски електрически модел Ami и паралелно с това показа неговата нова специфична серия My Ami Pop.

Обновената версия на дебютира след повече от 43 000 осъществени представителя на модела в 12 страни, като надгражда базата на двуместния електрически автомобил с няколко дребни, само че допринасящи за комфорта, промени и нововъведения.

Основните новости при My Ami Pop са в интериора му, където RND бутоните за ръководство на придвижването са пренесени на централната подпора, където са по-лесни за работа и се намират в непосредствена непосредственост до бутоните на вентилацията, спешните светлини и затоплянето и обдухването на предното стъкло.

От Citroen споделят, че горните промени, включително и стилизираната предница, ще бъдат въведени в конфигурацията на всички представители на електрическия модел от първата четвърт на идната година.

В оборудването на My Ami Pop, което е налично за поръчка във Франция на цена от 8890 евро, са включени всички налични общоприети аксесоари за модела, както и особено създаден набор винилови приложения за екстериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР