Чуйте вечните хитове на ABBA в Бургас в изпълнение на

...
Чуйте вечните хитове на ABBA в Бургас в изпълнение на
Коментари Харесай

Люси Дяковска и Милица Гладнишка ще представят в Бургас вечните хитове на ABBA

Чуйте безконечните шлагери на ABBA в Бургас в осъществяване на Плевенската филхармония, Люси Дяковска и Милица Гладнишка. Концертът ще бъде на 29 септември, петък, от 19.30 часа в зала " Тончо Русев " на Културен дом НХК.

За своята 70-годишнина Плевенската филхармония провежда редица специфични музикални събития. Сред тях е турнето ABBA SYMPHONIE 2023, което още веднъж ще гостува на морския бряг. Вечните шлагери на обичаната на генерации меломани от целия свят група, ще звучат в осъществяване на Люси Дяковска и Милица Гладнишка. Аранжиментите са на Георги Милтиядов и Пламен Проданов, а диригент е Найден Тодоров.

Страхотният концерт ще върне всички към завладяващите ритми на най-популярната поп тайфа в света. Заповядайте да пеете и танцувате с музиката, която и през днешния ден не оставя никой безучастен - " Gimme! Gimme! Gimme! ", " Dancing Queen ", " The winner takes it all ", " Mamma Mia ", " Chiquitita " са единствено част от частите, които ще звучат от сцената и ще ви накарат да се забавлявате от сърце.

Концертът в Бургас се реализира благодарение на Маруся Русева от " Арт ателие ".

Билети може да намерите на касата на " Часовника ".

За повече информация тел.: 0894 898 098.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР