Чувственост! Тя не е в размера на деколтето, цвета или

...
Чувственост! Тя не е в размера на деколтето, цвета или
Коментари Харесай

Топ 3 тайни да излъчвате чувственост

Чувственост! Тя не е в размера на деколтето, цвета или марката на роклята ви. Освен това няма нищо общо с вашия пощенски адрес или марка на кола. И даже не се опитвайте да го обвържете с цвета на косата си, дължината на бретона или обувките, които носите. Не, това не е цялата загадка!

Как да изглеждате гореща и да излъчвате страст, без да влагате доста старания?

Вашата страст и прелест зависи от това какви импулси изпращате към противоположния пол. Така че избършете праха от чувствеността си с нашите топ три съвета за страст.

 излъчвате страст

1. Бъдете игриви и палави най-малко от време на време

Каквото и да вършиме и когато и да го вършиме, позволете си най-малко един път дневно да се отпуснете и да сте закачлива. Но чакайте, вие сте зряла, работеща жена, нали? Какво от това? Кой сподели, че не би трябвало да сте малко палава? Кажете ни по кое време за финален път пускахте балончета, флиртувахте със сладостен чужд по време на утринното си пътешестване до работното място, вадехте кутия от чантата си и хващахте светулки или си слагахте чифт ролкови кънки и се движехте през нощния град? Има доста задания, които изискват съвестност и отговорност, само че сред тях дано има време за игри. Това същинско чувство за знамение и премеждие, чувството „ уау-ти-никога-не-си-правил-това-преди “ ще помогне да раздвижиш този вцепенен възрастен, с цел да дадеш на твоето младо, чувствено аз да излезе нескрито.

2. Запомнете правилото „ 5 сетива “

Да стартираме с неочакван тест. Вашите пет сетива. Какво са те? Без да мисля и да виждам. Просто лист. (Признаваме, че това упражнение ни лиши повече време, в сравнение с бихме желали.) Визия. Слух. Миризма. Докосване. Вкус. Когато сте прекомерно изтощени, с цел да излъчвате страст, повикайте сетивата си на помощ. Повтаряйте като мантра: Визия. Слух. Миризма. Докосване. Вкус. Запалете ароматна свещ. Вижте картината (предлагаме Целувката от Густав Климт). Слушайте музика. Почувствайте тъканта на вашето облекло. Докоснете кожата си и усетете какъв брой е топла и мека. Прокарайте пръсти през косата си и се насладете на коприненото чувство. Обърнете внимание на дъха си. Станете още веднъж чувствителни, възприемчиви и чувствени. Изобщо не е мъчно!

3. Нека дрешникът ви работи за вас да излъчвате страст

Без значение в каква форма сте, не се опасявайте да експериментирате с външността си. Това не значи да харчите пари, с цел да изглеждате секси. Това значи да оставите облеклата си да бъдат израз на това коя сте. Да се отървете от всичко, което не показва вашата характерност. Подчертайте мощните си страни – в случай че имате прекрасен бюст, носете блузи с добре завършено (не надълбоко!) деколте. Ако пък имате тънка талия, подчертайте я с колани. Открийте това, което е хубаво и характерно за вас, с цел да го извадите на напред във времето. Изберете смели цветове или елегантни тъмни тонове. Обърнете внимание на облеклата, които избирате за всеки ден. Търсете, който ви харесва. Не се опасявайте да употребявате аксесоари. Изберете нещо комфортно и закачливо, което отразява вашия самостоятелен жанр. Само вие можете да овладеете своя жанр с такава лекост. Чувствайте се уверени в него. И когато някой ви направи комплимент какъв брой прелестно изглеждате, обърнете внимание на комплимента. Погледнете своя почитател право в очите и кажете откровено, признателно „ благодаря “ с топла усмивка. Насладете се на премиите. Вие ги заслужавате! Това са вашите облекла, това са вашите импулси – и това е вашата безспорна страст.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР