Чувствена любовна балада ще представи 18 годишната Фиген Шенол от

...
Чувствена любовна балада ще представи 18 годишната Фиген Шенол от
Коментари Харесай

Фиген Шенол от Търговище с авторска песен на „Бургас и морето”  2022 

Чувствена любовна балада ще показа 18 годишната Фиген Шенол от гр. Търговище на Националният конкурс за занимателна ария „Бургас и морето“2022г. Талантливата абитуриентка е възпитаничка на Музикална школа „ New voices ” с вокален възпитател Десислава Станкова. Авторитетна комисия избра 12-те песни тази година на състезанието,който се трансформира в най-големия конгрес за нова българска музика в България.

Фиген ще показа първата си авторска ария „ Истинска обич ” по музика и аранжимент на композитора Светослав Лобошки и текст на писателката Христина Димова. Аудиозаписа е направен от Диян Димитров в звукозаписно студио “Balxara Records ”. За представянето на песента, красивата изпълнителка ще има поддръжка в лицето на професионалните балетисти на Бургаската опера – Яна Бердута и Теодор Цаков. Те ще изпълнят хореография особено готова за песента и събитието. А ето и какво споделя самата изпълнителка: „ Създаването на песента “Истинскалюбов ” е едно от най-красивите събития в мояживот. Мелодията и е доста нежна, а текста ивнушава непорочност и непорочност. В момента настойчиво работя с вокалният си възпитател и ще се веселя да доближи до сърцата на хората на 30 юли в Летният спектакъл в Бургас. ”

До 28 юли в уеб страницата може да гласувате за песента „Истинска любов“. Единствено с Вашите гласове Фиген може да се бори за най-новата НАГРАДА НА ОНЛАЙН СЛУШАТЕЛИТЕ.

До края на месеца бъдещата студентка ще снима и професионален видеозапис към песента с одобрен екип от експерти.

Пожелаваме триумф на Фиген Шенол и на нейният вокален педгог Десислава Станкова!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР