Чувстваме се ужасно и за голямо съжаление постоянно усещам някаква

...
Чувстваме се ужасно и за голямо съжаление постоянно усещам някаква
Коментари Харесай

Собственикът на Берьозка: С Путин е свършено

" Чувстваме се извънредно и за огромно страдание непрекъснато чувствам някаква персонална отговорност за това. Просто, тъй като съм руснак ". Това споделя в изявление за " " Виктор Бакуревич, който е притежател на огромната верига магазини за съветски артикули " Берьозка “.

" Има някакви хора в България, не знам заради каква причина, не престават да имат вяра на Путин и съветското държавно управление. Мнозинството от българите обаче осъждат спора, несъмнено. Това е естествена човешка реакция, тъй като всяка война е отвратителна. Особено стартирана по този метод. Абсолютно без никакъв мотив. Дори не се пробваха да измислят някакъв мотив, както направи Хитлер, с цел да стартира Втората международна война. Той най-малко нещо измисли, а тези даже и това не направиха. "

" България по най-бързия метод би трябвало да предприеме някакви ограничения, с цел да разреши на бежанците да работят. Хората желаят да работят, те не желаят да получават пари от страната. Те идват тук и знаят, че България не е Германия. Те не чакат страната да им дава пари без нищо. И те са подготвени за работа и българското държавно управление по допустимо най-бързия метод би трябвало да им даде нужния статут. Знам, че има проблеми и за жалост бюрократщината участва. Всички знаем за това. "

" В момента в Русия нещата са доста зле. Хората и преди този момент имаха доста невисок витален стандарт. Бях в Москва на 10 февруари. Около две седмици преди експлоадирането на войната. Тогава в Москва междинната заплата беше 50 000 рубли. Това са към 1200 лв. заплата в Москва, който е доста безценен град. Сега сметнете по новия курс на рублата. Хората към този момент получават 500-600 лв. на месец при тези високи цени. И ще става още по-лошо, само че не след две години, а в този момент – след една седмица. "

" Нашият бизнес не е със самовари и балалайки. Ние продаваме качествена стока с високо равнище на обслужването и ще продължаваме да го вършим. За благополучие имахме задоволително огромни запаси от стока – за най-малко 2-3 месеца. Запасихме се с повече преди Нова година поради проблемите с логистиката, които ги имаше и тогава. Все още има функциониращи коридори и продължаваме да вкараме стока от Русия и Беларус. "  

" За страдание не може да вкараме стока от Украйна поради войната. Търсим аналогии на разнообразни артикули от Балтийските страни, в Полша има доста положителни артикули. Навсякъде създават артикули с положително, приблизително и неприятно качество. Нашата задача е да предложим артикули с високо качество и ги търсим на всички места. Сега намираме в Румъния и България производители на някои артикули по нашите предписания. Млечни артикули, да вземем за пример. Не се тормозя за бизнеса. "

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР