Чувствам се страхотно. Излязох и направих шоу. Най-бързата жива жена,

...
Чувствам се страхотно. Излязох и направих шоу. Най-бързата жива жена,
Коментари Харесай

Най-бързата жива жена на 200 метра: Излязох и направих шоу

" Чувствам се ужасно. Излязох и направих шоу. Най-бързата жива жена, народен връх и връх на шампионатите, не мога да се оплача ", сподели Джаксън.
 Неудържимата Шерика Джаксън завоюва международната купа на 200 м, остана на 11 стотни от международния връх на Фло Джо Неудържимата Шерика Джаксън завоюва международната купа на 200 м, остана на 11 стотни от международния връх на Фло Джо
28-годишната спринтьорка има много самостоятелни медали в кариерата си, в това число сребро на 100 метра в Юджийн предишния уикенд, само че в този момент завоюва и първа самостоятелна международна купа.

" Знам, че Шели евентуално е една от най-хубавите спринтьорки в света на завои, тъй че трябваше да пробягам кривата допустимо най-силно. Знам, че съм мощна и бърза преди финала, тъй че знаех, че когато в последна сметка я настигна, мога да я изпреваря ", добави шампионката.

Джаксън сподели, че не мисли за времена и върхове. Върховото достижение на Грифит-Джойнър, която умря през 1998 година на 38, преди се смяташе за недосегаемо, само че към този момент не е по този начин.

35-годишната Фрейзър-Прайс, която завоюва международната купа на 200 метра през 2013 година, стартира чудесно и водеше до завоя преди Джаксънда я изпревари.

" Бях в действителност изтощена физически и душевен, само че желаех да изляза и да направя положително тичане ", сподели Фрейзър-Прайс.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР