Чувствали ли сте се, че сте опция в една връзка?Ето

...
Чувствали ли сте се, че сте опция в една връзка?Ето
Коментари Харесай

Как да бъдете приоритет, а не опция в една връзка

Чувствали ли сте се, че сте алтернатива в една връзка?Ето едно постоянно срещано неправилно разбиране за връзките: доста хора имат вяра, че ще получат това, което дават.

Така че инвестирате в него с цялото си сърце, приоритизирате го, давате всичко от себе си и очаквате той да направи същото… само че нормално се случва тъкмо противоположното. Той продължава да хвърля минимални останки по пътя ви и вие обезверено се вкопчвате в тях, надявайки се, че един ден той ще ви даде нещо малко по-сърдечно. В последна сметка се озовавате в едностранчива връзка, в която вие вършите цялата работа и просто сте доста повече в нея, в сравнение с той. Искате да работи с него, само че също по този начин желаете да бъдете третирани като приоритет, вместо като забавяне.

 infomax-logo-50-15-HW

Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Не се опасявайте да си тръгнете.

 връзка Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Това, което ни държи в връзки в една връзка, които са под нас, е страхът. Може би боязън да останеш сам… боязън, че няма да намериш по-добро… боязън да не направиш неверен избор… Трябва безмълвно да носите убеждението, че в случай че тази връзка не дава отговор на вашите стандарти, вие ще си тръгнете.

И не се опасявайте да си тръгнете, тъй като ще намерите нещо по-добро. Ако обаче не съумеете да влезете в това положение на духа, би трябвало да стигнете до корена на проблемите със самочувствието, водещи до това държание.

Ако един мъж знае, че няма да отидете на никое място, тогава той не е стимулиран да ви даде предпочитано отношение. Нормално човешко държание – желаеме оптималната премия за минимални старания. Вие давате премията, а той поставя минималните старания.

Знайте цената си

 връзка Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Лесно е да забравиш цената си в една връзка, когато чувстваш, че не си приоритет. Това ви кара да прехвърлите цялата си сила и внимание от себе си към колегата си и вследствие на това персоналната ви граница остава на назад във времето. Ставате толкоз фокусирани върху това да давате обич на колегата си, че забравяте за самолюбието и грижата за себе си.

Например, непознаването на цената ви ви кара да мълчите и чувствате, че това заслужавате, когато сътрудникът ви се отнася зле с вас.

Помнете, че сте скъпи и вие сте премията. Вие в действителност заслужавате да бъдете обгрижвани, ценени и обичани от вашия сътрудник. Вие сте неповторимо и необикновено човешко създание.

Доверете се на интуицията си

 връзка Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Вашата вътрешен глас е вашето вътрешно управление. Слушането на интуицията ви ще ви насочи към това, което в действителност е най-хубаво за вас.

Забавете и избистрете мозъка си, като вършиме това ви оказва помощ да слушате повече интуицията си. Забавянето ви оказва помощ да разпознавате и обработвате по-добре информацията, която получавате, освен в мозъка, само че и в тялото си. По-бавното движение оказва помощ да измененията гледната си точка и да премахнете разсейването, тъй че да можете да видите и почувствате това, което в действителност има значение за вас.

Практикуването на медитация, йога и извършения за деликатно дишане могат да ви оказват помощ да станете спокойни и центрирани.

Например, в случай че интуитивно знаете и чувствате, че той ви приема за даденост, не се колебайте да му кажете по какъв начин се чувствате или в случай че се чувствате подценени, говорете и го уведомете. По този метод той ще разбере по какъв начин се чувстваш и в случай че в действителност те обича, ще се опита да направи всичко допустимо да ти се извини. Ако тази връзка не ви харесва може елементарно да си тръгнете.

Поставете и наложете своите граници

 връзка Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Поставянето и налагането на вашата граница е доста значимо в една връзка. Всички имаме своите граници; просто би трябвало да продължим да ги постановяваме.

Когато откриете, че продължавате да изисквате вашите граници да бъдат спазвани още веднъж и още веднъж и нищо не се трансформира, бъдете подготвени за най-лошия сюжет и това може да е да изоставите връзката си. Вие сте почтени да бъдете обичани и предпочитани. Дайте си позволение да получите любовта, която заслужавате.

Върнете се към това, което бяхте преди

 връзка Как да бъдете приоритет, а не алтернатива в една връзка

Върнете се към това, което бяхте при започване на вашата връзка. Помислете какво сте правили и помислете какъв брой от тези неща са останали настрана, откогато сте във връзката ви.

Сигурни смее, че сте имали богат, пълностоен живот, което го е привлякло към вас преди всичко. Ако в живота ви не се случва нищо, с изключение на връзката ви с него, съжаляваме; привличането му към вас изцяло ще изчезне.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР