Чувствали ли сте някога, че умът или очите ви се

...
Чувствали ли сте някога, че умът или очите ви се
Коментари Харесай

Очите ни лъжат: бърз ТЕСТ показва цялата истина за човека

Чувствали ли сте в миналото, че мозъкът или очите ви се майтапят с вас? Може да сте виждали оптична заблуда. Мозъкът и очите ни работят дружно, с цел да интерпретират това, което е пред нас, само че макар че се пробват да се синхронизират, резултатът не всеки път е позитивен. 

Неща като цветове, сенки и вероятност оказват помощ на мозъка да разбере какво вижда и той стартира да образува мисъл въз основа на тези сигнали, само че в случай че те се проектират по избран метод, мозъците ни могат да се объркат. Още по-объркващо е, че двама души могат да гледат една и съща оптична заблуда и да видят две изцяло разнообразни неща.
 Оптична заблуда Оптична заблуда
Е, в тпо-„ естеази най-нова оптична заблуда ще би трябвало да намерите верния плод на фотографията - и това, което виждате, ще ви каже дали сте  " естествено образован “ или не, пише Mirror. Създаден от английския онлайн принтер Instantprint, би трябвало да концентрирайте вниманието си, с цел да намерите скрития плод измежду линиите и цветовете.

Според Instantprint една занимателна оптична заблуда може да ви опише доста за вас самите, в това число за вашите професионални качества. Оптичните илюзии могат да бъдат необикновено занимателни и завладяващи, само че също по този начин ни споделят доста за това по какъв начин работят нашите мозъци.

Ако зрението ви е задоволително остро, ще можете да видите плода ясно и явно, в случай че можете да го видите, вие сте „ естествено образован “. Според изследване, оповестено в списание Current Biology, хората с по-висок коефициент на просветеност са в положение да се съсредоточат върху верните елементи и да пренебрегват ненужната информация с по-голяма лекост.

Казват, че по-умните по природа хора, способни да разпознават плодовете, „ мъчно одобряват нещата за чиста монета “ и постоянно търсят „ нюансите във всичко “.

Така че можете ли да намерите верния плод? Отговорът, който търсим, е ябълка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР