Чували сте, че умереността е ключова и че всичко трябва

...
Чували сте, че умереността е ключова и че всичко трябва
Коментари Харесай

Може ли прекалено честото използване на вибратор да бъде опасно?

Чували сте, че " умереността е основна " и че " всичко би трябвало да бъде с мярка ", нали? Е, сигурно това не важи за вибратори и секс играчки. Обаче ние просто искахме да се уверим, тъй като вибраторите оказват помощ на дамите, които имат проблеми със половия живот и са постоянно употребявани. Ето какво разбрахме:

Употребата на вибратори е в действителност напълно нормална, а изследване на Центъра за поощряване на половото здраве в университета в Индиана откри, че малко повече от 50% от дамите ги употребяват. Докато вибраторите са много лесни за преодоляване, има няколко фактора, които биха могли да допринесат за възможна щета и знаем, че несъмнено не желаеме да навредим на гениталиите си.

Всъщност има изследвания, които демонстрират, че използването на вибратор има преимущества, които надвишават бързия и елементарен оргазъм. Изследване от университета в Колорадо демонстрира, че вибраторите имат голям брой преимущества за тези, които мъчно се възбуждат или имат проблеми с чувствата.

Сексуалната функционалност се усъвършенства вследствие на нараснало стимулиране на нервите и вероятно усъвършенстван приток на кръв към зоната.

Така че, има ли неприятни вести?

Въпреки че има доста положителни оргазми (както и изцелението на половата функционалност, което е решаваща тематика за цялостното положително здраве), би трябвало да има някои неприятни вести за потреблението на вибратори, нали? Някои годни опасения обкръжават концепцията за несъразмерна приложимост, изтръпване или други пострадвания в области, които са доста чувствителни. Повечето от тези страхове обаче са неоснователни - стига да правиш всичко по верния метод.

Д-р Джесика Шепърд, OB-GYN, споделя, че вибраторите не са нездравословни за гениталната област, в случай че се употребяват вярно. Въпреки това, тя отбелязва, че в случай че се употребяват прекомерно нападателно или се споделят сред хора без уместно разчистване, има капацитет за щета.

Твърденията, че потреблението на вибратор прекомерно постоянно може да понижи способността за постигане до оргазъм в бъдеще, не са правилни. Тя споделя, че защото дамите се усещат по-комфортно с вибраторите, те също ще станат по-запознати със личната си еротична реакция, която може да им помогне с техните същински полови срещи.

Проучването, упоменато нагоре от университета в Индиана, поддържа този факт и отбелязва, че нежеланите реакции са необичайност, а тези, които се появяват, не са склонни да траят дълго. Над 70% от респондентите обявиха, че не са имали отрицателни странични резултати от използването на вибратори, като 3% оповестяват за болежка. Не можем да кажем сигурно дали това се дължи на погрешно потребление или на базови медицински положения.

Как можете да избегнете евентуални проблеми?

Негативните нежелани странични резултати са необичайност, само че те могат да се случат. Както загатва Шепърд, би трябвало да се внимава, с цел да се избегнат проблемите, които могат да бъдат предотвратени. Тя предлага да прочетете напътствията (да, доста секс играчки имат инструкции - прочетете ги!) И да ги почиствайте след всяка приложимост. Също по този начин е от решаващо значение да поддържате връзка с колегата си, в случай че той употребява играчката прекомерно жестоко.

Също по този начин потреблението на вибратори може да усили половото задоволство. " Науката за оргазъм също зависи от отговора на еротичното стимулиране и това включва пръсти, език, пенис или даже вибратор ", изяснява Шепърд. " Повечето пъти, вибраторът няма да понижи способността на тялото да реагира на други типове полова стимулация и не може да навреди на гениталиите. "

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР