Чували сме какви ли не определения за Първата дама на

...
Чували сме какви ли не определения за Първата дама на
Коментари Харесай

Своеволията на Мелания Тръмп

Чували сме какви ли не избрания за Първата дама на Съединени американски щати, само че най-често тя е определяна като една тайнственост. Мелания Тръмп приказва малко и рядко, усмихва се потайно и не ни разрешава да разберем истината за връзките сред нея и брачна половинка й.

Последната книга, отдадена на Първата дама, се пробва да хвърли малко повече изясненост върху нейната персона. Според Free, Melania: The Unauthorised Biography, Мелания е в действителност неповторима и по нищо не наподобява на предходните съпруги на американски президенти.

Първите дами постоянно са съдени и са им поставяни оценки по отношение на построения обществен облик и без даже една среща онлайн.
 Снимка 457007

Още от началото на мандата на Доналд Тръмп стана ясно, че брачната половинка му не желае да губи своята еднаквост и самостоятелност и да се трансформира в това, което хората считат, че би трябвало да бъде.

Мелания не се трансформира в сянка на брачна половинка си и е до него единствено когато в действителност се постанова. Тя също по този начин си е извоювала и пази свободата си да разгласява в обществените мрежи без да желае утвърждението на Тръмп, като от време на време постовете й даже са съпротива на неговите, написа Express.
 Мелания Тръмп, Free Melania: The Unauthorized Biography и какво разкрива новата книга за Първата дама
Властта, която Мелания има над Доналд Тръмп

Непознатото лице на Първата дама

Госпожа Тръмп има навика и да употребява лични, а не държавни коли, както и да анулира пътувания с президента в последния миг , в случай че да вземем за пример малко преди този момент се появят клюки за негова възможна невярност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР