Чували ли сте за феномена незалязващо слънце, при който слънцето

...
Чували ли сте за феномена незалязващо слънце, при който слънцето
Коментари Харесай

Белите нощи на Финландия се пренасят в центъра на София

Чували ли сте за феномена " незалязващо слънце ", при който слънцето не слиза от хоризонта за цели 72 дни? Едно от специфичните кътчета на планетата, където можем да следим това красиво събитие е Финландия.
Сигурни сме, че бихте отлетяли на мига в " Земята на белите нощи ", само че в случай че нямате тази опция имаме добра вест за вас - " незалязващото слънце " се придвижва непосредствено в центъра на София, където ще можете да наблюдавате безконечното лято, освен това това с коктейл в ръка. От 20 до 25 април на пл. " Света Неделя " 5 (от 18:00 до 22:00 часа) отваря порти арт инсталацията , която ще ни потопи в хубостта на скандинавската природа с някои от най-характерните й детайли.

Посетителите ще имат опция да следят неповторимия естествен феномен, да допрян формата на ледената вода по кристално чистите фински глетчери, както и да усетят аромата на прясно окосена зелена трева. Звучи вълнуващо, нали?
Поводът за атрактивната апаратура е новата, вълнуваща форма на, която също отразява невероятния темперамент на Финландия. " Водка от земята на незалязващото слънце " - е изписано на бутилката, само че и без да ни припомнят, няма по какъв начин да пропуснем почерка на финската природа, гледайки изваяната форма на бутилката, напомняща глетчер. Така че в случай че желаете да се потопите в магията на скандинавската природа и даже да опитате от нея, забъркана в коктейл, не се колебайте - входът е безвъзмезден, а Финландия ви чака по-ледена и по-красива от всеки път!

Ако се чудите защо тъкмо ви приказваме - можете да се разноските с нас в идващото видео. Но повярвайте, тази скандинавска магия би трябвало да се види онлайн!
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР