Чували ли сте някога, че полът на бъдещото бебе зависи

...
Чували ли сте някога, че полът на бъдещото бебе зависи
Коментари Харесай

Хипотези : Полът на детето зависи от това колко силно мъжът обича своята жена

 Чували ли сте в миналото, че полът на бъдещото бебе зависи от това кой кого обича повече? Мъжът – дамата или дамата – мъжа, с други думи, от степента на любовта на мъжа към неговата жена.

И тук всичко е доста просто, евентуално мнозина към този момент са се досетили защо става дума.

Небезразличният човек, който се интересува от логика на психиката или просто има добра вътрешен глас, постоянно може да разбере по какъв начин един мъж се отнася към жена си и противоположното.

Ако мъж обича повече жена си, тогава в фамилията се появява момче.

А в случай че дамата обича повече мъжа си, тя го подарява с момиче. Също толкоз красиво, умно, женствено, като самата нея.

Разбира се, за всичко има генетично пояснение. Полът на детето, от позиция на науката, се дефинира единствено от хромозомата на сперматозоида, който е съумял да оплоди яйцеклетката на дамата (X или Y – aко е Х се ражда момиче, а в случай че е Y – се ражда момче, тъй като яйцеклетката постоянно е с X хромозома).

Но в случай че се огледа въпреки това, ние също по този начин имаме душа, което значи, че сме способни да усещаме освен себе си, само че и другите хора. Затова можем да обичаме. И това е прелестно!

Може би това е нормално съвпадане на събитията. Но може да има и някаква истина.

zen

Най-трудната задача за именития крал Артур: Какво желае всяка жена?

И по този начин … Докато ловувал един ден крал Артур, преследвайки елен,  без да се усети навлязъл надалеч във вътрешността в гъсталака. Там срещнал горското страшилище. Чудовището споделило на Артур, че би…

Цялата публикация

Ако ви би трябвало жена от серията „ 1 на милион “, погледнете тези 3 знака на зодиака!

20/03/2018

Всеки мъж желае да има идеална жена до себе си. Жена, с която може да сътвори семейство и да бъде благополучен. А вие дали сте предана жена, грижовна майка и…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР