Чували ли сте израза: Жените не се обличат за мъже,

...
Чували ли сте израза: Жените не се обличат за мъже,
Коментари Харесай

Как да станете магнит за мъжете с помощта на облеклото: 3 прости правила

Чували ли сте израза: " Жените не се обличат за мъже, а за други дами "? Това са цялостни нелепости. Поне във връзка с еволюцията. Истината е, че една уважаваща себе си жена се стреми към съвършения си облик както поради самата себе си и личното си самочувствие, по този начин и поради противоположния пол. Простичко и ясно.

Нека да забележим по какъв начин простичките, само че златни правила за това по какъв начин една жена може да се трансформира в магнит за мъжете с помощта единствено на облеклата, които облича.



Правило номер 1. Винаги помнете правилото за пропорциите

Можете да сте кльощави или цялостни. Няма значение. Има мъже за всеки вид жена - без значение дали е 40, или 90 кг.. Много по-важно е да се покаже вярната съразмерност. Според референтните измервания краката би трябвало да са веднъж и половина по-дълги от торса. Сега приказваме освен за параметрите на модела, съответна съразмерност може да се следи даже при височина от 150 см. Именно в тази обстановка дамата се назовава " интелигентна ", " добре структурирана " и така нататък

Защо мъжете реагират на пропорциите? Така природата е постановила следното: една съразмерно построена жена постоянно ще се възприема като по-подходящ претендент за основаване на поколение. Разбира се, мъжете не превъртат сходни мисли в главите си, когато избират партньорка в живота си, всичко се случва на равнище гени, инстинкти и стандарти.



Какво да извършите, в случай че вашите пропорции са надалеч от идеалните? Разбира се, задоволително е да се доверите на стилните трикове. Ако сте притежателка на не прекомерно дълги крайници, в никакъв случай не подценявайте линията на талията. Панталоните и полите би трябвало да са в региона на пъпа. Ако имате стомах и подчертаването на талията е комплицирано, не се отдръпвайте, само че въпреки всичко нарисувайте забележима линия на размера на краката. За да изравните нюансите, използвайте техники за утайване, които ще ви разрешат да играете с размери и да създавате оптични илюзии.



Тенденцията в тематиката: колан на талията

И това лято, и идната есен, подиумът ни поучава постоянно да подчертаваме върху талията. Коланът може да бъде стеснен или необятен, значим е самият факт на неговото наличие. Дизайнерите оферират да употребявате колана с рокли, якета, да го носите върху палто или даже пухено яке.

Размерите на продукта би трябвало да са съобразени с персоналните пропорции. Едрите дами избират по-широки произведения, а ниските и нежни дами залагат на по-тънките колани...



Правило №2: Опознайте мощните си страни

Обикнете тялото си. харесвайте се такава, каквато сте. С всичките си качества и дефекти. Това може би е най-важният съвет за тези, които копнеят за хубав любовен романс. Ето по какъв начин разсъждават мъжете: колкото повече цените себе си, толкоз по-ценен трофей сте. Ако към момента нямате желязна убеденост в личния си сексапил, започнете с обич към една част от тялото. Намерете този, който ви подхожда 100 %: гърди, талия, глезени, ключици. 

След като придобиете убеденост в неустоимостта на този подробност от тялото ви, започнете да го демонстрирате по най-хубавия вероятен метод. Първо, това ще ви накара да се почувствате по-уверени. Второ, научете се да приковавате погледите на мъжете към вашите достолепия и спрете да мислите на несъвършенствата. Може да се изненадате, само че в реалност мъжете не виждат и половината от тези недостатъци, които откриваме в себе си. Освен това погледът им може доста елементарно да се концентрира, като го насочите към мечтаната точка.



Правило №3: Важно е да намерите границата

Ако ви се коства, че дължината на минито в композиция с деколтето е най-хубавото решение за привличане на мъж, тогава сте изцяло прави. Малко мъже ще откажат такава лесна (от фешън образна гледна точка) плячка. Ако приказваме за желанието да зарадвате, вдъхновите и да накарата някого да се влюби във вас в действителност, ще би трябвало да положите малко повече старания. Важно е да намерите границата, оттатък която сексуалността се трансформира във циничност, и да замръзнете на няколко крачки от нея.



На езика на модата това се показва в дозирано излагане на стратегически зони от тялото. От вас зависи кой женски подробност ща изберете - бюста или краката. Важно е акцентът да е един и да бъде съпроводен от задоволително непорочие в други области. За мъжа постоянно е по-интересно да види нещо, което в по-голямата си част е загадъчно и прикрито. Само дребна частичка от него на показ е задоволителна да го подлуди.

Тематична наклонност: пола с цепка

Опитайте да съчетаете пола или рокля с дълбока цепка с необятен пуловер или огромно яке. Когато горнището е компактно затворено, мъжете автоматизирано ще възприемат голите ви крайници като нещо свещено. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР