Чували ли сте истории за небиологичен зловещ близнак? Като правило,

...
Чували ли сте истории за небиологичен зловещ близнак? Като правило,
Коментари Харесай

Изследователят на аномални явления Брад Стайгър и неговият зловещ близнак

Чували ли сте истории за небиологичен злокобен близнак? Като предписание, двойниците са тъмната половина на човек, неговия злобен темперамент и т. н. В същото време, човек среща „ своя близнак “, нормално малко преди личната си гибел.Американският публицист и откривател на аномални феномени Брад Стайгър (Brad Steiger) е малко прочут на необятната общност, само че в Съединени американски щати е доста известен. Преди гибелта си, през 2018 година, Стайгър разгласява над 175 книги и пропътува през половината Америка (HiddenTruth.site).

 Брад Стайгър
Брад Стайгър Самият Стайгър също се сблъска с аномални феномени. За това той има специфична доктрина: “След повече от 50 години проучване на НЛО и паранормални феномени, стигнах до заключението, че доста от загадъчните секрети са артикули на инстинктивен феномен. Когато вършиме елементарни всемирски действия, като архитектура, промишленост, селско стопанство и така нататък, нищо не се случва, само че щом започнете да практикувате уфология или парапсихология, ще се окажете в халюцинационен свят, в който елементарните физическите закони към този момент не са използвани. “Едно от най-странните феномени за Стайгър е личния му двойник, който взел участие в разнообразни конференции, лекции и други изявления в цялата страна. Той не знаел нищо за него.Научил за двойника, когато разнообразни хора почнали да настояват, че са го виждали някъде, където изказвал избрани неща. Въпреки, че самият Стайгър в никакъв случай не бил на това място и не е казвал нищо сходно.Стайгър почнал да подозира, че против него се води неразбираема акция за дискредитиране. Но, в никакъв случай не съумява да откри персонално нито един човек, от тези, които са организирали такава акция против него. В същото време, от време на време „ близнакът “ се представял сносно, без да омаловажава Стайгър по никакъв метод. В този случай, съществуването на плана за самия двойник, изглеждал изцяло неправилен.
Брад Стайгър споделя:„ Веднъж получих писмо, в което се оплакват от моето възмутително и обидно държание по време на тирада, на избрана конференция. В писмото се заявяваше, че съм се карала на публиката, която пристигнала на спектакъла и съм се подиграл на самата идея на уфологията.По случайност, наоколо имало другар, който дошъл там след заминаването на „ близнака “ и се опитал да убеди уредниците, че това не е същинския Стайгър, а е подправен. Същият другар посетил и други лекционни зали, където се изявявал моят близнак. Оказало се, че близнакът също проклинал публиката там. Изглежда, някой се е опитал да навреди на репутацията ми. “

 s2 - Изследователят на аномални феномени Брад Стайгър и неговият злокобен близнак
По-късно, по време на речите на същинския Брад Стайгър, десетки мъже и дами почнали да се обръщат с поздравления от обстоятелството, че спечелил с причини против самия доктор Карл Сейгън, известен астрофизик (Carl Edward Sagan). Твърди се, че той изцяло опровергал заключенията му, просто “изтрил пода с тях. ”

 Д-р Карл Сейгън
Д-р Карл Сейгън Стайгър не разбирал за какво приказват тези хора. После, почнали да му описват, че са видели как се е сблъскал със Сейгън в някакъв ресторант. Между тях настъпила научна схватка.Стайгър споделя: “Истината е, че в никакъв случай не съм срещал доктор Карл Сейгън през живота си. Никога не съм казвал нищо за него и думите му. В същото време, по радио Coast to Coast (популярно радио за паранормални явления), неведнъж чух очевидци, които са видели моята “вербална борба ” със Сейгън! ”Четете още: Жена се разболя мистериозно след среща с мъж с напълно черни очи Още очевидци се появяват от зала в Сиатъл, където Стайгър четял някакво обръщение от Space Brothers. В същото време, съгласно самия Стайгър, той в никакъв случай не е бил в Сиатъл. Не знае какво е известието от „ галактическите братя “ и кои са те.Брад споделя: “Когато хората стартират да ме питат за тази тирада, отхвърлям всяка дума, която съм споделил там. И те остават в толкоз огромно комплициране. ”До гибелта си, Стайгър не взема решение загадката за двойника си. Може би, това е нещо като Ефекта на Мандела или нещо още по-зловещо …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР