Чутовен скандал разтърси Холивуд! Легендарният актьор Ал Пачино поиска ДНК

...
Чутовен скандал разтърси Холивуд! Легендарният актьор Ал Пачино поиска ДНК
Коментари Харесай

Ал Пачино заряза бременната си приятелка, иска ДНК тест на нероденото

Чутовен скандал раздруса Холивуд! Легендарният артист Ал Пачино изиска ДНК тест от младото си гадже Нур Алфала, оповестяват TMZ и Showbiz.

Преди дни стана ясно, че 83-годишният Пачино ще става татко за четвърти път, а 29-годишната му другарка е в напреднала бременност.

Американските медии настояват, че звездата от " Кръстника “ и " Белязания “ е бил шокиран, когато научил, че Алфала чака дете от него. Той считал, че е невероятно да я забремени поради здравословни проблеми и изискал ДНК тест, които изрично да потвърди бащинството.

Според юристите на Ал Пачино той имал хронични проблеми с щитовидната жлеза и бил сюрпризиран от новината за бременността на Нур Алфала.

Showbiz 411 оповестява още, че Пачино е поставил завършек на връзката си с Алфала незабавно, щом е научил за бременността й, защото тя дълго време криела от него, че чака бебе, написа " Телеграф ".

" Казаха ни, че Ал не е нямал никаква визия, че Нур Алфала до преди 2 месеца, че момичето е бременно и когато схванал, останал покъртен “, съобщи неназован източник за TMZ. Според таблоида Нур е била принудена да направи теста, като съгласно него се оказва, че Пачино в действителност чака четвъртото си дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР